Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak és kizárólag 18 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak és kizárólag 18 év felettiek lehetnek esküvői tanúk? Mert a párom és én is a testvéreinket szeretnék felkérni de akkor még egyikük sem tölti be a 18-at! Meglehet ezt valahogyan oldani?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 16:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Szülök se lehetnek tanuk tesók se?Sok túl bonyiltás egy vacak papírért,törvények szabályok,és nekünk még mindig beszólnak hogy 10 éve nem kérünk a papírból,meg a cécóból,pont az ilyen ostoba baromságok miatt.
2011. szept. 14. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Elírtam az egyik válaszom. Tesók lehetnek tanúk, de szülők nem. Én is a tesóm tanúja voltam, de 18 éves már elmúltam akkor.
2011. szept. 14. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pont ma kérdeztem meg, tanú minden 18. életévét betöltött cselekvőképes személy lehet. És mivel úgy fogalmaz, hogy 18. életévét betöltött, ezért, akkor sem lehetne, ha korlátozottan cselekvőképes.

2011. szept. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!