Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki menstruált az esküvője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki menstruált az esküvője napján? Vagy csak én leszek ilyen szerencsétlen? Nem lehet valahogy késleltetni? Pontosan hogy kell kiszámolni mikor jön meg?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
De lehet, menj el egy (lehetoleg magan) nogyogyaszhoz, mondd el neki,h miert szeretned es segit. Az egyik baratnom is igy oldotta meg.
2009. ápr. 22. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Én is pont igy voltam, sőt még izgultam is a görcsölés, hasfájás miatt is...

De van megoldás!

Nekem a főnököm szülész nőgyógyász, beszéltem vele és irt fel duphastont, ami késleltette a mensimet! elötte 4 nappal elkezdtem szedni, napi egy szemet kellett bevenni, és 10 napon át, igy a lagzi utáni 5. napon jött meg! Tehát teljesen jó volt igy!

Én is azt tudom javasolni menj el dokihoz, de ha SZTK-ba nem foglalkoznak veled, akkor menj el magánrendelőbe és ott tuti megértik a problémád!

De szerintem az SZTK-ba is fel fogják irni!

Sok boldogságot kívánok!

2009. ápr. 22. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Anyukám állítólag, pedig nem is kellett volna, csak az idegességtől megjött neki aznap.

Ha szedsz fogamzásgátlót, és még van 1-2 hónapod addig, akkor elvileg a gyógyszerrel sikerülhet beállítanod, hogy ne akkor legyen, de nem késleltetni, hanem előrébbhozni tudod. Mert mindig úgy van, hogy amikor az adott hónap fogamzásgátló adagja elfogy, tartanod kell az 1 hét szünetet, majd folytatni a gyógyszerszedést. Na és az szünet második-harmadik napja körül jön meg. így ki tudod számolni, hogy aznap meglesz-e a menstruációd. Ha úgy jön ki, hogy igen, akkor előző hónapban ne szedd be mind a 21 db tablettát, hanem 1-2 nappal előbb tartsd az 1 hét szünetet, így annyival előbb fog megjönni. Én legalábbis úgy emlékszem, hogy az én fogamzásgátlóm betegtájékoztatóján így volt írva, hogy szabad ilyet.

2009. ápr. 22. 10:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják az előttem szólók, van direkt erre gyógyszer amit a nődoki ír fel, semmilyen mellékhatása nincsen, és az eredmény biztos.
2009. ápr. 22. 11:13
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Ne haragudjatok, de soha nem értem ezt a fenntartást az sztk-s nődokikkal szemben. A legtöbbnek (ha nem az összesnek) megvan az sztk-s rendelése mellett a magánrendelése is. 17 évesen magándokihoz mentem, úgy írt fel fogamzásgátlót, hogy kb. 2 másodpercre nézett be. Se laborvizsgálat se semmi. Nem attól függ, hogy rendesen ellát-e, hogy sztk-ba vagy magánrendelésre mész, hanem alapvetően a dokitól. Bocsánat, de ezt le kellett írnom.

Ahogy mondani szokták, egy a biztos, és az a halál. Még annak is megjöhet a vérzése, akinek egyébként percre pontos a ciklusa. Lehet kísérletezgetni mindenféle házi praktikával (állítólag a C vitaminnal lehet késleltetni), de az a biztos, ha elmész a dokidhoz és kérsz gyógyszert. Vagy rendes fogamzásgátlót vagy más olyan hormonális készítményt, amivel eltolhatóak a nehéz napok. Hidd el, meg fogja érteni.

Persze, ha te nem szeretnél hormonhoz nyúlni, akkor más a helyzet, de szerintem más tuti recept nincs.

2009. ápr. 22. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Szia elso vagyok, a baratnomet konkretan elzavartak a SZTK-bol, mikor elmondta,h mit szeretne. Az asszisztens meg felhaborodottan megjegyezte,h ez nem jatek...
2009. ápr. 22. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Persze, van ilyen, meg olyan is, hogy a magánrendelőben futószalagon végeznek mindent, mert ott az számít, hogy egy nap hány pácienstől szedik be a fejenként X ezer forintot.

Mindenkinek meglehet a saját véleménye, ettől szép az élet, hogy nem mindenki ugyanazt gondolja.

Feltételezem, ha valaki házasság előtt áll, akkor már elég érett ahhoz, hogy felelősségteljes válasszon orvost, akár magán, akár sztk-s. Nem hiszem, ha idáig sztk-ba járt egy bizonyos orvoshoz, mert megbízik benne, szimpatikus, stb, akkor most el fog menni egy magándokihoz. Ha pedig idáig magándokihoz járt, akkor meg ahhoz fog menni.

Ennyi és nem több. Fölösleges egymást arról győzködni, hogy melyik a jobb és nyomkodni a piros kezecskét, ha egyébként a lényeg az -és ebben mindannyian egyet értettünk,- hogy keresse fel a nőgyógyászát.

De ha ettől valaki boldog, akkor örülök, hogy valakit boldoggá tettem.

Szép napot!

2009. ápr. 22. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én menstruáltam, de az utolsó nap volt, szóval nem volt gáz :) De így viszont a 2 hetes nászút alatt nem volt vele gondom :D
2009. ápr. 22. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

én a nászéjszakán-.-

egyébként nőgyógyász + tabletta

2009. ápr. 22. 13:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lagzimon jött meg. Szar volt, de hatalmasakat röhögtünk, és a szexi babydoll helyett a férjem alsógatyájában és pólójában töltöttem az éjszakát...de emlékezetes marad :-))))))))))
2009. ápr. 22. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!