Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak segített a PUA vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :s
Na figyu! A csajozás nem magyaróra, hogy be kell nyalni egy csomó szabályt, oszt' majd felelsz belőle, sé ha tudod a szabályokat, akkor ötös, ha nem, akkor egyes. A csajozás másként megy.
Rohadt egyszerű a szabály: légy laza, add önmagad, és keresd hozzád hasonló érdeklődésű csajok társaságát. És ne add fel, ha elsőre nem sikerül. Akkor se, ha másodjára sem. Meg ha tizedjére sem. Ez egy gyakorlati dolog, amit élesben sajátíthat el az ember.
Csak hajrá!
Én is olvastam ezeket a PUA-s anyagokat, és már haverommal sok sikert elértünk, tapizások, ölelések, puszik meg voltak, de tovább még nem jutottunk, nem vagyunk még elég gyakorlottak.
Jah és ha valaki kérdezné külsőre nem vagyunk nagyok. Sőt!
csajozasi kezikonyv?? na ott aztan sok marhasagot irnak, olvastam már ilyet.. :DD nő létemre mondom, ez nagyon gááááz tud lenni :))
21, l
Az a gond, hogy csajozni, pasizni csak ugy lehet megtanulni, ha csinalod is. Olvasastol nem leszel meno, csak ha gyakorolsz kemenyen, es nem erdekel, ha esetleg visszautasitanak.
Azt javasolnam, hogy olyan lanyokkal kezdj eloszor, akik nem jonnek be annyira, igy, ha el is utasit, nem gaz.
rengeteg ilyen könyv hever a winyómon, elolvastam már jó párat, sokat segítettek, voltak már enyhébb sikerek, de barátnő még soha! kb féléve olvastam el az elsőt, előtte még sok személyiségfejlesztő cuccot.
Már egész nap csak ezen álmodozok... álandóan csak a lányokon jár az eszem:S Tanulni se tudok emiatt
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!