Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknak segített a PUA vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak segített a PUA vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :s

Figyelt kérdés
Sok ilyen videót néztem és cikket olvastam, de még mindig nem vagyok sikeres, mert nem merek kezdeményezni. Egyáltalán nem tudom, hogy hogyan tanuljak meg csajozni?
2011. okt. 16. 16:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
27%
A PUA úgy ahogy van, hülyeség. A lányoknak csak a külső meg a pénz számít, ezekben meg nem lehet csak úgy fejlődni.
2011. okt. 16. 16:57
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Na figyu! A csajozás nem magyaróra, hogy be kell nyalni egy csomó szabályt, oszt' majd felelsz belőle, sé ha tudod a szabályokat, akkor ötös, ha nem, akkor egyes. A csajozás másként megy.

Rohadt egyszerű a szabály: légy laza, add önmagad, és keresd hozzád hasonló érdeklődésű csajok társaságát. És ne add fel, ha elsőre nem sikerül. Akkor se, ha másodjára sem. Meg ha tizedjére sem. Ez egy gyakorlati dolog, amit élesben sajátíthat el az ember.

Csak hajrá!

2011. okt. 16. 16:59
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
A nők azok a férfiakat szeretik, akik szeretnek kezdeményezni és kedvesek!
2011. okt. 16. 16:59
 4/20 anonim ***** válasza:
54%

Én is olvastam ezeket a PUA-s anyagokat, és már haverommal sok sikert elértünk, tapizások, ölelések, puszik meg voltak, de tovább még nem jutottunk, nem vagyunk még elég gyakorlottak.

Jah és ha valaki kérdezné külsőre nem vagyunk nagyok. Sőt!

2011. okt. 16. 17:19
 5/20 anonim ***** válasza:
az meg mi?
2011. okt. 16. 17:20
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
A PUA irodalom ad egy elmeleti alaptudast. Pl tudod hogy mik azoka a gyakori hibak amiket el kell kerulni. De a tudas csak akkor er valamit ha a gyakorlatban is tudod alkalmazni. Olyan ez mint a kresz: tudni kell az elmeletet, de konyvbol meg nem fogsz tudni vezetni, ehhez kell sok sok gyakorolas. Ha mashogy nem megy interneten is el lehet kezdeni.
2011. okt. 16. 17:35
 7/20 anonim ***** válasza:
54%

csajozasi kezikonyv?? na ott aztan sok marhasagot irnak, olvastam már ilyet.. :DD nő létemre mondom, ez nagyon gááááz tud lenni :))

21, l

2011. okt. 16. 17:35
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Az a gond, hogy csajozni, pasizni csak ugy lehet megtanulni, ha csinalod is. Olvasastol nem leszel meno, csak ha gyakorolsz kemenyen, es nem erdekel, ha esetleg visszautasitanak.

Azt javasolnam, hogy olyan lanyokkal kezdj eloszor, akik nem jonnek be annyira, igy, ha el is utasit, nem gaz.

2011. okt. 16. 18:53
 9/20 anonim ***** válasza:

rengeteg ilyen könyv hever a winyómon, elolvastam már jó párat, sokat segítettek, voltak már enyhébb sikerek, de barátnő még soha! kb féléve olvastam el az elsőt, előtte még sok személyiségfejlesztő cuccot.

Már egész nap csak ezen álmodozok... álandóan csak a lányokon jár az eszem:S Tanulni se tudok emiatt

F18

2011. okt. 17. 16:03
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
PUN@ kell ide, nem PUA :DDDDDDDDDDDD
2011. okt. 23. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!