Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak segített a PUA vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :s
Kedves kérdező, a pua-k nem mások mint az amerikai néphülyítés magyarországon reprezentált változatai. Konkrét agyba*zás az egész. Ha megnézed a propaganda szövegeiket tipikusan azt fogod olvasni amit akarsz olvasni. Ez azt jelenti hogy hülyére manipulálnak, minden csalás alapja az emberi gyengeség és hülyeség kitapintásán alapul. Ez pedig tipikusan ilyen terület, nagyon jól tudják hogy minden pasi nőt akar, méghozzá minél jobban.
Ettől függetlenül amíg közhelyekről van szó, általában nem állítanak valótlant. Igényes megjelenés, határozottság ezek teljesen alap dolgok.
Léteznek pua-k, de nem a neten hirdetik magukat, sőt a legtöbb nem is árulja a tudását, mert torkon sza*nak.
A kérdésedre pedig roppan egyszerű a válasz, gondolkozz már el a következőn:
Mi gec*től félsz ?
Sokkal rosszabb valamit meg se próbálni mint ha kudarcot vallasz is benne. Próbálj meg odamenni egykét csajhoz erre gondolva, és itt most nem olyanokra gondolok akikbe esetleg szerelmes vagy mert az nagy koppanás lehet.
Menj el egy buliba, és ott próbálkozz idegenekkel, égni se igazán tudsz hiszen ha túl sokan elküldtek bármikor hazamehetsz. Ha így is lesz nem feltétlen benned van a hiba csak abban hogy amit csinálsz az nem elég jó még. Ilyenkor jön az a lépés hogy elkezded átgondolni a dolgokat, és emberi mivoltodból kifolyólag tanulni fogsz a hibáidból.
Annyit még hozzáteszek, amikor odamész egy csajhoz nem kell elkezdeni megjátszani a "hé csajozni akarok" stílust légy természetes, és ne lássák rajtad hogy félsz. Ha kicsit tetszel a csajnak akkor máris jó úton haladsz.
A pua-kat meg felejtsd el.
0.12
És ha valakinek egyszerűen az istennek nem akar menni, az mit csináljon?
teljesen jók a pua könyvek tanfolyamok,de a konkrétum hiányzik belőlük az világos.
szóval ha kiegészíted heti 2x örömlánnyal 2-3 hónapig,akkor egyértelmű gyakorlati tudásod is lesz.
ha már nem félsz a pi-nától,akkor lehet ezeket a módszereket alkalmazni,addig nem.
A probléma az, hogy az élet konkrétumokból áll, azt pedig NEKED kell megtenned azzal hogy tapasztalod.
Közhelyekből és általánosított klisékből nem fogsz profitálni hosszútávon. Aki hülye elhiszi hogy minden csaj ilyen vagy olyan. Pedig kurv*ra nem. Ugyan úgy külön egyéniség mind ahogy ti. Nem lehet rájuk általánosítani, de gyanítom hiába beszélek szóval abba is hagyom.
01:18
Nem tudom milyen korosztály vagy de nem is lényeges. A hiba benned van, de nem te vagy a sz*r, csak az amit csinálsz. Ha pedig ezt belátod akkor jöhet a tanulás. A legtöbbet azt basszák el hogy foggal körömmel csajoznak. Ez azt jelenti, hogy egy nő közelében átmész idiótába, és erőltetsz olyan dolgokat amik nem természetesek. Nem készítettem erről pontos statisztikát de a legtöbb férfi(vagy fiú) ezt csinálja, ez pedig hiszed vagy semmit sokszor komplett hülyét csinál belőled a csaj előtt.
Elég valótlan és szélsőséges példa de képzelj egy csajt aki egy hatalmas ananásznak öltözve próbálna pasizni, persze nem látnál belőle semmit és mivel lenne más csaj is aki próbálkozik ezért nem várnád meg hogy mi lapul az ananász alatt.
Ah mind1 nem akarom túl magyarázni úgyis túl részeg vagyok megyek is aludni.
Nincs értelme begyakorolni szövegeket semmire se mész vele.Csajozós könyvek(egy-két jó dolgot amúgy tanulhatsz belőle és ennyi.)15 évesen Én is olvassgattam nem is lett belőle csajozás, 18 évesen már ment ilyen könyvek nélkül is simán.
Nem az a lényeg hogy mit mondasz ha nem a kisugárzásod, elkell hitetned magaddal hogy minden nőt lazán megkaphatsz és így próbálkozzni.Legyen jellemed, de ez kor függő ráadásul a mai fiatalok 70%a nem rendelkezik vele.(egyéniség)Ne úgy próbálkozz mint valami lúzer(amilyen mindenki mikor kezdi) hogy vmi istennőnek nézi egyből a kiszemeltet, Ő meg persz hogy rád se fog hederíteni.Tekintsd eggyen rangunak, de kerekedj felé.Nem kis p*csöket keresnek általában abból meg van egy rakat.Ha
kell segítség írjál privátot, bármiben tudok segíteni.Aztán olyat szedhetsz fel amilyet csak akarsz, értek hozzájuk, meg magamhoz is szerencsére.A másik a pénzes duma hülyeség de persze nem árt ha dolgozol, és nem vered a f*szt egésznap otthon, nem kell nekik kő gazdag pasi csak egy normális srác, full jóképünek se kell lenned elég ha normálisan nézel ki.Nem nagy a mércéjük e téren mert tényleg ritka az olyan aki jól is nézz kis és meg is felel nekik teljesen.Szóval ha nem vagy bűnronda minden oké.De mondom a belső a lényeg hogy tudj mellete spontán lenni, jól érezzni magad felszabadultan.A nők nagyon érzékenyek az emocionális jelekre(és itt most arra gondolok amit nem látsz:milyen a kedved, hogy érzed magad, levágja egyből).Szóval ne nagyon féldegélj mert akkor veszett ügy, vagy olyan csajod lesz akivel nem lesz szex.:)
Joci!
Inkább te írj nekem privit, mert én nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!