Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok hozzá, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha az Örömszülők elhagynák az esküvőt még a menyasszonytánc előtt?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja volt az esküvőm. A férjem szülei és rokonai fél 11-kor eltávoztak az esküvőről, a menyasszonytáncot nem várták meg. Ti hogyan viszonyulnátok ezek után az új rokonokhoz?
2011. aug. 17. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem meg 2011-ben vagyunk, senkinek semmi ilyesmi nem kötelező. Nem értem miért kell ilyen elvárásokat támasztani hogy aztán legyen min mérgelődni. Én egyáltalán nem értem miért probléma ha valaki akkor megy el amikor akar. Ez nem egy börtön... Megértem hogy valaki rosszul lesz, az én esküvőmön jobban is örülnék neki ha részegek nem kóvájognak ott, és azt is meg lehet érteni ha az anyósodék elváltak...
2011. aug. 17. 23:27
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

tegnap 23:18

Megtehették volna, hogy el sem mennek az esküvőre. Az talán még kellemetlenebb lett volna azt hiszem , főleg a párodnak.

Elmentek, ott voltak.Szerintem ezzel hagytak egy kiskaput, hogy talán az évek során változik a viszony köztetek.

Ki tudja, miként változik a helyzet pl egy kisunoka születésekor?

2011. aug. 18. 00:54
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

,,Szerintem meg 2011-ben vagyunk, senkinek semmi ilyesmi nem kötelező. Nem értem miért kell ilyen elvárásokat támasztani hogy aztán legyen min mérgelődni"

Azért mert ilyenkor szokták csengetni a zsetont!! Ami akárhogyis illik!

Kérdező, szerintem tegyél rá magas ívből, mert ha csak magadat idegesíted vele, csak te jársz rosszul és a kapcsolatotok! Anyóséknak semmi baja sem lesz tőle, max röhögnek a markukba, hogy összeugrasztottak titeket!

Viszont a férjeddel beszéljétek át az egészet! Aztán mintha mi se történt volna (ha esélytelen jobb belátásra bírni az anyósékat) akkor a vita felesleges erőpazarlás.

2011. aug. 18. 07:57
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Neked ennyire fontos, hogy mit illik és mit nem? És akkor mi van ha elmentek? Ne görcsölj rá erre, szerintem a legtöbbnek meg se fordult a fejében, hogy ezzel megsért téged. Vagy kellemetlenül érezték volna magukat, mert nem tudnak pénzt adni a menyasszonytánckor. Ezer oka lehet, de kétlem, hogy a rosszindulat benne van. Tényleg hagyd a fenébe a témát.
2011. aug. 18. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Valóban, lényegtelen mi illik mi nem. De valószínűleg ők annyira unintelligensek,hogy nem tudták, a szülőknek illik nem legelőször lelépni. Én eddig akárhány lagzin voltam, legalább hajnalig maradtak a szülők, ha nem is végig.

Az én anyukám reggelig maradt, pedig műtött csigolyái vannak, nem is vártam volna el. Ő nem akart menni!

Most ezen már hiába rágod magad. El kell fogadni, hogy ők ilyenek. Te is majd gondolom úgy állsz egy-két dologhoz!

2011. aug. 18. 10:24
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
de ha csengettek előtte akkor tényleg tökmindegy!
2011. aug. 18. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Beszéljétek át és lépjetek túkl rajta. ' hóünapja már a férjed a cslaádod és te neki.. innentől ha ilyenek vele nem kell foglakozni velük.
2011. aug. 18. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!