Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruha kérdés, akkor melyiket érdemes?
Nem értem...Sokan írjátok sokszor, hogy akár 150 ezer is lehet a menyasszonyi ruha kölcsönzése. De többször is láttam, hogy 50 ezerért már lehet újat venni.
Ez tán annyival rosszabb? Nem értem...
Én Pécs közeli vagyok, úgyhogy én is ott fogok nézni ruhát.
Az a baj a varratot ruhákkal hogy nem lesz olyan tartása soha mint amiket behoznak olaszból.Nem tart úgy.
Néztem én is eladó ruhákat kb 30-50 ért, de utána mit csinálok vele? Hova rakom stb..
Nehéz kérdés.
Végigjárom az összes szalont Pécsen és egy normális árban választok.
OFF
Bár nem vagyok menyasszony, idén volt a szalagavatóm, amire természetesen menyasszonyi ruhát varrattam, egy az egyben egy divatlapból kinézett darabot. Szerencsére a mamám varrta meg, aki elég profi varrónő, így csak az anyagköltséget álltam, de valami eszméletlen szép volt. Szintén ugyanilyen okból varrt egy másik lánynak menyasszonyi ruhát, az is tökéletes volt, szinte megszólalt. Szóval én mindenképpen varratás-párti vagyok és leszek is, csak meg kell találni azt a varrónőt, akinek tényleg van tehetsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!