Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most beszélgetjük, hogy össze kéne házasodni, csak a szerelmem szeretne házassági szerződést kötni velem. Mit tegyek? Hozzámenjek így?
Egyszer már megégette magát, megértem a gondolkodását.
Neked kell ismerned, te tudod, hogyha gyereketek lenne, akkor vele hogyan viselkedne.
(Pl az én párom húsz szerződést aláirathatott volna velem, tudom, hogy a gyerekeinknek mindent megad, mindíg is gondoskodni fog róluk.)
Ha aggódsz e miatt, akkor mond meg neki, hogy vegyétek bele a szerződésbe, hogy pl. ha gyereketek születik akkor haszonélvezet kapsz a házra, vagy a gyerek megkapja a felét, vagy valami ilyen megoldás.
Beszéljétek meg őszintén.
Probalj az o fejevel is gondolkozni, es ne csak a tieddel! Ha te lennel az o helyebe, ha neked lenne egy hazad, elvaltal volna mar egyszer, a volt parod vitte volna a 10 % helyett a haz ertekenek felet (bar ez nem tudom hogy lehet????:))), akkor te hogyan gondolkoznal??? Probald megerteni ot!
Ne a haz es egyeb vagyona miatt akarjal hozzamenni!
Ha pedig ugy erzed ez igy igazsagtalansag, akkor ne menjel hozza.
Menjel el egy ugyvedhez, nem kell hogy a baratod tudjon errol, es kerdezd meg mik a jogaid kesobb, szoval amivel nem vagy tisztaban, az ugyved felvilagosit!
De azert tenyleg ne akarjal abbol semmit, amiert a baratod, es az ex dolgozott meg!
Ha a baratod neven van a haz, az ove, azzal te semmit nem tudsz kezdeni, hiaba leszel a felesege.
Viszont a te kiszolagaltatott helyzeted is rossz lehet, mert pl. te bekoltozol a villaba a reklamszatyroddal, es miutan elmulik a rozsaszin szerelmes felho, jonnek a szurke, problemas hetkoznapok, rosszul fogod erezni magadat.
Menjel el ugyvedhez, es inkabb varjal meg! Papir nelkul is lehet boldogan elni, nem annyira fontos az!
Megértem mindkét felet. Egyrészt tényleg megégette magát, ő építette fel, tehát lényegében nincs közöd hozzá.
Viszont a te szempontodból mi van ha mégis zátonyra fut a házasság, akkor ott leszel, hogy csupasz fenékkel tesznek majd ki az utcára, mert ugye minden az ő nevén van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!