Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámenjek vagy ne? Már 3 éve együtt vagyunk, nem tudom mit tegyek.
Ennek nagyon kamu-kerdes szaga van. Vitat akarsz szitani?
Ha pedig tenyleg igy gondolkodsz akkor szerintem keress egy kutat es szokj bele...milyen ember vagy te? A parodat a bmw-ert szereted? vagy azert aki...
na ne mar...pfffffff
sajnalom, hogy ilyen ember vagy:(
Ez biztos hogy provokatív kérdés, de azért egy normál nö elgondlkodik, hogy a leendö férje képes-e eltartani a majdani családját. Mindenki úgy választja a párját amilyen igényei vannak. ès ez viszont is.
Pl nekem mindig az volt a nézetem, hogy a szüleim mindent megadtak nekem, nem volt anyagi gondunk, de gazdagok sem voltunk. Aztán sajátlábra álltam, jó munkahelyem van nem kell azon gondlokdnom mit eszek holnap és miböl fizetem ki a számláimat. Soha nem akartam volna olyan férjet aki ezt a létbiztonságot ne tudná nekem megadni. miért válasszak egy csóró férfit aki mellett halom anyagi problémám lenne? Bele tudnék szeretni egy olyan férfiba aki nem tudná megadni az igényeimet? Nem hinném.
Ha ilyen kérdések merülnek fel benned, egyértelmű, hogy a másikat válaszd. Csak mindig lesz másik, aki szebb, jobb, gazdagabb...
De szerintem is kamu kérdés. Nehogy azt írd ki, hogy csak kíváncsi voltál, hogy milyen válaszok érkeznek, egyébként nem is vagy ilyen helyzetben.
tuti hogy kamu
ilyen kérdést csak az tud kitalálni aki erről álmodozik
szerintem te a valóságban még egy hajléktalannak sem kellenél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!