Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámenjek vagy ne? Már 3 éve együtt vagyunk, nem tudom mit tegyek.
A házasság előtt nem baj,ha valaki gondolkodik azon,hogy megtudnak-e élni,főleg,ha majd gyerek is lesz.
De:sok házasság van ,ahol sem kocsi,sem nyaraló nincs, még lakás sem,albérletben laknak,de szeretik egymást, és jól vannak együtt.
Hiába van akármennyi pénz,attól még nem lesz jó egy házasság.
Az pedig,hogy szeretek-e valakit, vagy sem, nem akarat kérdése!
A kérdés elolvasása után kapásból mondom: ne.
És akkor még a magyarázatot nem is láttam!
De aki ezen a fórumon, idegenektől érdeklődik, hogy igen vagy sem, az nem szerelmes még csak nem is szeret.
NEM!
Hat en egy tok jot rohogtem.
Ugyan az vagy mint a parom uncsitesojanak a baratnoje.Detto.A pasi kemenyen dolgozik a csaj pedig otthon ul a pasi hazaba mar 4 eve es az egyik bagot szivja a masik utan es meg csak 18 eves.
Egyetertek azokkal a valaszolokkal akik a te anyagi dolgaidat firtattak.Te mit vinnel ebbe a hazassagba?Ha csak a lyukas seggedet akkor tenyleg nem tudom mit kepzelsz magadrol.Szerintem aki igy gondolkodik az nem is szereti a pasijat es igy nincs ertelme a hazassagnak.
Tudod az en ferjemnek csak kocsija volt es eleg jo keresete amikor hozzamentem de meg most is alberletbe lakunk.kulfoldre jottunk h az epitkezesre penzt tudjunk keresni.Es egyre jobbak most mar az anyagiak...
Egy baratnom is ugyanakkor ment ferjhez egy gazdag hapsihoz.Jott a gazdasagi valsag es most szinte semmijuk nem maradt,valnak.
Szoval nem minden az anyagi...sot.
Szerintem szalj egy kicsit magadba,de az teny h te meg nem vagy erett egy hazassagra.
Ami a fozest-sutest illeti,megis mit gondoltal?Hazajon a pasid faradtan aztan meg o fog neki allni fozni?Nem fogsz belehalni a fozesbe,csinaljuk egy paran mar jo par eve.
Te egy elkenyesztetett liba vagy.
Es nagyon-nagyon sajnalom ezt a szegeny pasit.Hagyd ott mert fog talalni olyat aki megbecsuli ilyen "csoron" is.
Kulonben a kerdes sztem is kamu,meg csak fel sem huztam magam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!