Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámenjek vagy ne? Már 3 éve együtt vagyunk, nem tudom mit tegyek.
Képzeld a férjemnek 15 éves kocsija van, 150 ezret keres nincs nyaralónk, de van egy 10 milliós hitelünk, és boldogan takaritom a saját kis házikónkat és emellett nevelema közös gyermekünket és a férjemet minden este meleg vacsival várom haza. A legnagyobb boldogságban élünk és nem nélkülözünk.
Te mit tudsz felmutatni, ha a pasival szemben ilyen elvárásaid vannak. félmillás fizetetés, min. egy vadiúj Merci, saját lakás, természetesen bejárónővel? Ha ezek megvannak Neked, akkor várj hasonlókat a pasitól. Gondolom egyik sincs és egy elkényeztetett kis liba vagy, akinek soha semmiért nem kellett megdolgozni és mindent a segge alá tettek. Szánalmas vagy.
De ha neked a vagyon jelenti a boldogságot akkor a másikat válaszd, mert a mostanit nagyon sajnálom és nem érdemel meg téged. Csak aztán ne csodálkozz, ha lóvé dögivel lesz, de boldogság nuku és pár év múlva elvált nő leszel és a pasi egy fityinget nem hagy rád válás után, mert Te semmit nem tudál felmutatni.
Szia!
Szerintem bővítsd ki határaidat külföldre :)) Egy arab sejk feleségének lenni mégiscsak a nonplus ultra :) Akkor se pénzre , se lakhatásra nem lenne gondod :)) Ja és nem kell főzni, takarítani :)
Áhh, késve kapcsoltam. Nem kell bántani szegényt, nem tehet róla...
Csak az a kérdésem, hogy mi tarthatott 3 évig össze benneteket?
Baba, ha hozzámész, átok leszel neki, csak ezt még nem tudja szegény srác.
Ha a gazdaghoz mész hozzá, csakis a csini pofiddal, meg egyszál bőrönddel, akkora jóféle kitartottak útját járod, ami fájdalom és megaláztatás, de ott legalább nem kell mosogatni.
Bármelyiket is választod, valamit neked is adni kell.
15.03-nak - igen, mindenki más. Nekem is mindent megadtak a szüleim, de arra is megtanítottak, hogy ami igazán lényeges, az nem a pénztárcában van. 2x annyit keresek, mint a párom, de a lényeg az, hogy ugyanazt akarjuk. Szülei a semmiből jöttek, együtt egy birodalmat építettek fel. Ez az együttműködés pénztárcafüggetlen.
NA ne má!!!
Nehogy elhigyjétek,hogy ez egy komoly kérdés..!!
Valami idióta kis tizenéves sz.. unatkozott,és megpróbált felhúzni titeket!
És ahogy olvastam a válaszokat,van akit sikerült is...:)
Egy rossz vicc!
attól függ jól akarsz-e férjhez menni
(azaz anyagi szempontból)
vagy ahhoz, akit szeretsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!