Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lesz a korkülönbség ha összeházasodunk? Nem tudom hozzámenjek vagy nem? Kicsit elbizonytalanodtam.
Először csak merjen elválni!
Sok férfi csak hülyíti a felesége mellett tartott barátnőjét, hogy majd elválik az asszonytól, de nem teszi meg. Ha tényleg téged szeret, és a feleségét nem, akkor elválik. Ha pedig tudja, hogy te viszont szereted, akkor nincs értelme félnie.
A korkülönbség pedig soha nem probléma, főleg hogy ez nem is túl nagy.
Ja és nem tudom, hogy állsz hozzá, hajlandó vagy e elkötelezni magad jó időre. Lehet, hogy rámegy a fiatalságod, szóval azt neked kell tudni, hogy tényleg szereted e annyira, hogy ez megérje neked.
Ha pedig nem akarsz vele összeházasodni, azt mondd meg neki nyugodtan, ha valaki, akkor ő az, aki ezt megértheti, miután válni akar.
Barátnőm 42 a férje 59. 17 éve házasok és dugnak mint a nyulak. Szóval... bármi lehet.
De ha már most kétségeid vannak, akkor szerintem ne csináld.:)
szerintem is jol gondold meg.te még olyan fiatal vagy.olyan dögös pasijaid lehetnének még,hoyg csak na.,meg háta házasság is korai még nekd szerintem.a dizsib en van még a helyed,nem a konyhapultnál.sok a korkülönbség nagyon,de ha kicsit idösebb lennél töb esélyetek lenne.de igy.....
és mégvalami ,ha már most bizonytalan vagy,kkor ne menj hozzá,mert nagyon megbánnád rövid idön belül.és bizony ha még nem gáz a korkülönbség...pár év muzlva az lessz.szerin tem ne csinálj hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!