Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség probléma,20 éves fiú,5 évvel idősebb lánnyal?!?
Sziasztok! Az lenne a helyzet, hogy van egy barát barátnőm, akivel 3 éve ismerjük egymást. Mikor megismerkedtem vele, már akkor nagyon tetszett, bele szerettem első látásra, és be is próbálkoztam nála, de azt mondta, hogy a korkülönbség neki nagy probléma. Bele is nyugodtam úgy ahogy, de mélyen valahogy nem tudtam elfogadni, 2 éven keresztül bennem volt a kis tüske. Ezért is leültem vele beszélgetni és megkértem hogy tudatosítsa bennem, hogy nem lehet köztünk semmi a barátságon kívül. Elég nehéz volt ezt kérnem, de mégis kértem tőle, hogy valahogy úgy megtudjam oldani ezt a gondomat, hogy ne menjen a barátságunk rovására. De válaszképpen az jött, hogy sosem tudni mit hoz a jövő... és hogy vonzónak tart, meg hogy én is egyedül vagyok, meg ő is egyedül van...
Elég kínos helyzet volt, mert úgy éreztem hogy sarokba szorítottam, ezért nem erőltettem tovább a dolgot... de a tüske továbbra is bennem maradt. Most hogy a 3. év eltelt, egyszer a kocsiban ölelkeztünk, elég hosszasan. És volt egy pillanat amikor úgy éreztem másképp néz rám, mint máskor, az arcunk elég közel volt egymáshoz, és épp az arcát simogattam. Nem tudom hogy írjam le... nagy csend, néz rám különlegesen, úgy éreztem izzik a levegő körülöttem, és a szívem majd kiesik... de valamiért úgy éreztem, hogy biztos csak téveszméim vannak, hogy már megbeszéltük, hogy csak barátok vagyunk, és ezért elfordítottam a fejem. Szerintetek rosszul tettem? Meg kellett volna, hogy csókoljam, azt várta? Tán ő is úgy érezhetett mint én? Változhat egy lánynak az álláspontja ennyi idő után a kapcsolatunkról?
Az a helyzet hogy elég tapasztalatlan vagyok e téren mert még nem volt barátnőm. Elég cikinek érzem, de egyszerűen nem tudok továbblépni, amíg mellettem van.
Szerintetek mit kéne tennem? vagy gondolnom?
nézd ha ez egyszeri eset volt akkor nem jelent sokat.
Abban a pillanatban a kocsiban meg kellett volna csókolnod, ezzel tudatosítva azt hogy nem csak barátnak vagy jó a számára. Azzal amit mondott nem zárja ki a kapcsolat lehetőségét. Amit tehetsz az az hogy találkozgatsz vele, és légy az életében, lásson minél többet, légy az élete része...közben lassan haladj...gyengéd ölelések, popsipacsi:D, csináld azt amit mindig mert úgy szeretett meg.
Mellesleg ha egy nő mondd valamit az nem biztos hogy valóban úgy is gondolja. Gyakran mondják az ellenkezőjét annak amit valójában akarnak. A vadász te vagy, neked kell kideríteni valójában mit is akar.
JAKOMO 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!