Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség-nagy probléma?
Én támogatnám bár nem tom nem vagyok szülő:D 5 év az nem sok, pont ideális, főleg így hogy 16+21.
L19
Nem vagyok szülő,de szerintem ha majd lányom lesz és 16 évesen egyszer úgy jön haza,hogy azt meséli milyen szép volt a randi,és megtörtént az első csók a fiúval.S megkérdezem,hogy hány éves és azt mondja 21 biztos meglepődnék.Meglepődnék,de nem ítélkeznék.
Mondanám a lányomnak hogy nyugodtan hívja meg a fiút vacsorázni.Akkor meg tudnánk a férjemmel ismerni a fiút.Utána pedig elmondanám a véleményemet és tanácsot adnék a lányomnak.Meg persze mondanám a fiúnak,hogy vigyázzon a lányomra.
Nem tiltanám el őket egymástól,mert azzal sem érnék semmit!Ha tiltom még jobban akarják,akkor inkább tudjam,hogy találkozgatnak,minthogy titokban találkozzanak és egyszer úgy jöjjön,hogy anya terhes vagyok.
Ha pedig rossz szokása van a fiúnak (cigi,pia,drog...) akkor figyelmeztetném a lányomat,hogy legyen óvatos és ne csináljon hülyeséget.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!