Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma lesz a korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma lesz a korkülönbség ha összeházasodunk? Nem tudom hozzámenjek vagy nem? Kicsit elbizonytalanodtam.

Figyelt kérdés
Én 21 a párom 42. 2 éve találkoztunk elöször ő akkor még nős volt. Most nemrég úgy döntött elválik miattam csak nagyon fél ,hogy ott hagyom majd. Én is ezt szerettem volna de most , hogy válni akar miattam meg házasodni eléggé megijedtem.
2009. márc. 29. 17:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

én 25 vagyok a férjem 41. Ő az élettársát hagyta ott miattam de benne is az volt, mi lesz ha pár év múlva elhagyom, mert egy fiatal pasi kell majd és nem egy öreg. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy más kéne. Most szeretem és öregen is szeretni fogom. Ez nem úgy megy, hogy 20év múlva kiszeretek belőle, mert öreg.

Viszont ha nem vagy bztos magadban, akkor hülyeség belevágni!

2009. márc. 29. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon fiatal vagy. Nekem vannak olyan barátnőim akik 20 évesen 40 éves pasikkal gondolták leélni az életüket. Hát egyiknek sem ment,a fiatalságukat pazarolták el. Már nincsenek együtt. Egy 40 éves ember már nem vágyódik el szórakozni míg egy 20 éves lány pezseg és tele van élettel. Én nem tenném a helyedbe.
2009. ápr. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!