Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondtatok volna egy ilyen lánykérésnek?
Ma strandra mentünk a párommal, egész úton olyan fura volt, idegesnek tűnt. Kérdeztem is tőle, hogy valami baj van?
Mondja, "áh semmi", mondom oké.
Oké, ott vagyunk, még mindig fura, nem értettem a dolgot.
Egyszer aztán bent vagyunk a medencében próbáltam vele bohóckodni, hogy ne legyen már ilyen feszült, fura, azt mondja: "várj csak, találtam valamit a medence alján"
És....kiemelte azt a bizonyos kis dobozkát a vízből, és feltette a kérdést!:)
Én meg ott álltam, mint valami ázott kutya a vízben, sírtam, de valami kegyetlen mód, természetesen igent mondtam.
És a legjobb, hogy akik ott voltak körülöttünk megtapsoltak minket, a végére már szinte az egész medence tapsolt.
Annyira jól esett, hogy az valami hihetetlen.:')
Tudom, nem a legromantikusabb módja a lánykérésnek, de ez teljesen rávall. Az lett volna a fura, ha egy étteremben vacsora közepette térdel elém.:P
Fúúú de boldog vagyok:)
23N

Őszintén? Én utálom a "kirakatot"! Soha nem akartam,hogy nyilvánosan kérje meg a párom a kezem! Úgy érzem, ez csak kettőnkre tartozik. Valahogy nekem nem számít,hogy vadidegen emberek tapsolnak-e a lánykéréshez. Hála Istennek, a párom ezt tudta, és eszébe sem jutott,mondjuk egy teltházas étteremben megkérni. De van,akinek meg ez jön be!:)
Gratulálok!:)

20:58, azt a válaszomat nem is neked szántam, már ne is haragudj. Azt hiszem, nem nálam vannak gondok az értelmezéssel....;)
És, még, ha félre is értettem volna valamit, akkor sem egyenesen arányos azzal, hogy hülye vagyok!
Emberek vagyunk nem? Hibázhatunk, de, ha te még sosem hibáztál, akkor én kérek elnézést.....;)
"na remélem ez jól esik most"
Hát..ki kell ábrándítsalak, pont nem hat meg...:D aki nem képes előbb a saját háza táján söprögetni:)

Persze hogy igent! Ha szerelmes vagy belé és vele szeretnél élni, akkor nem értem, egyáltalán hogy merül fel ez a kérdés. :)
Sok boldogságot! :)) ;)

Nagy a boldogság ami jobb esetben évekig tart... Utána meg ugyis a legelső problémánál a mai fiatalok a válást választják, ha ezt mi is igy tettük volna senki nem lenne már házas ember a földön. Természetesen ami nem megy azt idő után hagyni kell. Remélhetőleg ti boldogok lesztek, és ugy alakíthatjátok az életeteket ahogy jólesik, minden gondot meglehet oldani, és anyagiakon soha ne vesszetek össze...
20:58-as voltam... 35 éve házas!

Úúúú,ez nagyon aranyos! :)
Persze,hogy igent mondtam volna! :)
Sok boldogságot! ;)

Először is szívből gratulálok neked!:) Remélem boldogok lesztek!
Én pont az a fajta vagyok, aki meghitten szereti az ilyen dolgokat, de ezt nézzétek: www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0&feature=player_em..
Én biztosan kellemetlenül érezném magam ilyen helyzetben, de aki szereti a nagy felhajtást annak ez nem semmi lehet!:D
Még egyszer gratulálok!:)

jo kis sztori:)
nálunk annó annyi volt a különbség hogy a párom megkérte a kezem, és utána mentünk strandolni:) azóta is nagy a szerelem:)
2 hét múlva lesz az esküvőnk:)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!