Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondtatok volna egy ilyen lánykérésnek?
Ma strandra mentünk a párommal, egész úton olyan fura volt, idegesnek tűnt. Kérdeztem is tőle, hogy valami baj van?
Mondja, "áh semmi", mondom oké.
Oké, ott vagyunk, még mindig fura, nem értettem a dolgot.
Egyszer aztán bent vagyunk a medencében próbáltam vele bohóckodni, hogy ne legyen már ilyen feszült, fura, azt mondja: "várj csak, találtam valamit a medence alján"
És....kiemelte azt a bizonyos kis dobozkát a vízből, és feltette a kérdést!:)
Én meg ott álltam, mint valami ázott kutya a vízben, sírtam, de valami kegyetlen mód, természetesen igent mondtam.
És a legjobb, hogy akik ott voltak körülöttünk megtapsoltak minket, a végére már szinte az egész medence tapsolt.
Annyira jól esett, hogy az valami hihetetlen.:')
Tudom, nem a legromantikusabb módja a lánykérésnek, de ez teljesen rávall. Az lett volna a fura, ha egy étteremben vacsora közepette térdel elém.:P
Fúúú de boldog vagyok:)
23N

Szívből gratulálok!
Remélem ilyen édes férj lesz :)
Az irigyekkel, a boldogtalanokkal ne is törődj! :)
Köszönöm szépen!:)
Jaj miért nem találkozni minden nap ilyen kedves emberekkel, mint ti legtöbben vagyok válaszolók?!
És nem, nem nyalás ezerrel, csak jó érzés, hogy ismeretlenül is tudnak örülni más boldogságának. Én is örülnék, ha más írta volna ezt le.:)
Azért nem semmi a palid, van kreativitása mondhatom. Sok boldogságot nektek :)
18/F

nem vagyok se irigy, se boldogtalan, de én a "csillagokat lehozom az égről" -típusú lánykéréstől sem lennék elolvadva. nemet mondanék minden további nélkül. egyszerűen a hideg ráz a házasság gondolatától is. :)
persze, nagyon kis cukimuki a csávód, éljetek boldogan! :P

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:56
Ha átélnéd amit a kérdező és lenne benned szeretet nem igy beszélnél!Egy szó van rád:IRIGY! és ennyi!
Van, aki nem híve a házasságnak.
De amúgy szerintem ez pont nem a "csillagokat is lehozom az égről" leánykérés volt.
Mert nem egy luxus yacht-on kérte meg a kezem, se nem egy fehér homokos tengerparton, hanem egy medencében:)

Teljen ugyanilyen boldogságban minden egyes napotok!!
Itt vigyorgok én is, nagyon tetszik a történet. Jó fej a vőlegényed, gratulálok! :) :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!