Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondtatok volna egy ilyen lánykérésnek?
Ma strandra mentünk a párommal, egész úton olyan fura volt, idegesnek tűnt. Kérdeztem is tőle, hogy valami baj van?
Mondja, "áh semmi", mondom oké.
Oké, ott vagyunk, még mindig fura, nem értettem a dolgot.
Egyszer aztán bent vagyunk a medencében próbáltam vele bohóckodni, hogy ne legyen már ilyen feszült, fura, azt mondja: "várj csak, találtam valamit a medence alján"
És....kiemelte azt a bizonyos kis dobozkát a vízből, és feltette a kérdést!:)
Én meg ott álltam, mint valami ázott kutya a vízben, sírtam, de valami kegyetlen mód, természetesen igent mondtam.
És a legjobb, hogy akik ott voltak körülöttünk megtapsoltak minket, a végére már szinte az egész medence tapsolt.
Annyira jól esett, hogy az valami hihetetlen.:')
Tudom, nem a legromantikusabb módja a lánykérésnek, de ez teljesen rávall. Az lett volna a fura, ha egy étteremben vacsora közepette térdel elém.:P
Fúúú de boldog vagyok:)
23N

De igen is kürtölje szét ha ugy akarja a kérdező.Ne irigykedj és ne rontsd a hangulatot.
Sok Boldogságot!!!:)

Úristen, hát hogyne mondtam volna igent!:)
De jó Neked!!!Veled együtt örülök!Gratulálok!
Amikor ilyen sztorikat olvasok csak úgy dobod a szivem, meg elnehezedik a mellkasom, annyira vágyom rá én is!
Sok boldogságot és strandolást a nyáron!:)
á nem zavar, mindenki más.
Én világgá szeretném kürtölni, más meg nem, meg amúgy sem derült ki igazából, hogy ki vagyok, csak úgy éreztem, hogy le kell írnom:)
nem dicsekvésnek szántam, csupán megakartam másokkal is osztani a boldogságomat, még ha ismeretlenül is.
Sok olyan kérdés volt már itt, ami a nem mindennapi leánykérésekről szólt, hát ez szerintem nem az:)

Jól tetted, hogy leirtad!
Nem ismerlek, de veled együtt örülök. Legalább ennyi jó történt ma velem, hogy örülhetek a boldogságodnak.

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :)
Személy szerint nagyon bejönnek az ötletes lánykérések, látszik hogy a pasi törte a fejét. Én is örülnék valami hasonlónak, de igazából nem szeretném ha tömeg venne körül mégha idegenek is. Tudod ,lehet hogy még nem lennék rá készen de amiatt a bizonyos " nyomás" miatt hogy mindenki bámul, lehet nem gondolnám át megfelelően.
Ezzel nem rátok céloztam természetesen, mégegyszer gratulálok :)
21:25 azért jó látni, hogy vannak még ilyen kedves, és jó emberek, mint te, és mint még a legtöbb válaszoló.:) Valljuk be a mai világban lassan nem ez lesz a megszokott:S
21:27 neked pedig, ha rossz napod van nagyon sajnálom, de kérlek ne rajtam töltsd ki, mert úgysem tudsz felidegesíteni:)
Hát én is zavarba jöttem, mikor elkezdtek tapsolni, de aztán inkább melegséggel töltött el, hogy ennyire kedvesek voltak.
Mondta párom is, hogy ő sem így tervezte, hogy majd tapsvihar tör ki, gondoltam szépen csendben igent mondok. Arra gondolom ő sem számított, hogy úgy elkezdek bömbölni, mint egy ovis:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!