Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igent mondtatok volna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondtatok volna egy ilyen lánykérésnek?

Figyelt kérdés

Ma strandra mentünk a párommal, egész úton olyan fura volt, idegesnek tűnt. Kérdeztem is tőle, hogy valami baj van?

Mondja, "áh semmi", mondom oké.

Oké, ott vagyunk, még mindig fura, nem értettem a dolgot.

Egyszer aztán bent vagyunk a medencében próbáltam vele bohóckodni, hogy ne legyen már ilyen feszült, fura, azt mondja: "várj csak, találtam valamit a medence alján"

És....kiemelte azt a bizonyos kis dobozkát a vízből, és feltette a kérdést!:)

Én meg ott álltam, mint valami ázott kutya a vízben, sírtam, de valami kegyetlen mód, természetesen igent mondtam.

És a legjobb, hogy akik ott voltak körülöttünk megtapsoltak minket, a végére már szinte az egész medence tapsolt.

Annyira jól esett, hogy az valami hihetetlen.:')

Tudom, nem a legromantikusabb módja a lánykérésnek, de ez teljesen rávall. Az lett volna a fura, ha egy étteremben vacsora közepette térdel elém.:P

Fúúú de boldog vagyok:)

23N

2011. aug. 7. 20:52
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
76%

De igen is kürtölje szét ha ugy akarja a kérdező.Ne irigykedj és ne rontsd a hangulatot.

Sok Boldogságot!!!:)

2011. aug. 7. 21:14
 22/50 anonim ***** válasza:
60%
Olvasd el a válaszom, kedves utolsó, mielőtt okoskodsz. Én is azt mondtam az előző válaszomban, hogy ha a kérdező boldog akkor más nem számít. És nem azt mondtam, hogy NE küröltje szét, hanem azt hogy ne mondja azt, mindenki olyan mint ő. Miért ne lehetne valaki másmilyen, pl olyan akinek csak kellemetlen ha a fél világ tud róla? Ettől még senki sem rossz.
2011. aug. 7. 21:15
 23/50 anonim ***** válasza:
88%

Úristen, hát hogyne mondtam volna igent!:)

De jó Neked!!!Veled együtt örülök!Gratulálok!

Amikor ilyen sztorikat olvasok csak úgy dobod a szivem, meg elnehezedik a mellkasom, annyira vágyom rá én is!

Sok boldogságot és strandolást a nyáron!:)

2011. aug. 7. 21:16
 24/50 anonim ***** válasza:
25%
Most mit dicsekszel?-.-"
2011. aug. 7. 21:16
 25/50 A kérdező kommentje:

á nem zavar, mindenki más.

Én világgá szeretném kürtölni, más meg nem, meg amúgy sem derült ki igazából, hogy ki vagyok, csak úgy éreztem, hogy le kell írnom:)

2011. aug. 7. 21:17
 26/50 A kérdező kommentje:

nem dicsekvésnek szántam, csupán megakartam másokkal is osztani a boldogságomat, még ha ismeretlenül is.

Sok olyan kérdés volt már itt, ami a nem mindennapi leánykérésekről szólt, hát ez szerintem nem az:)

2011. aug. 7. 21:23
 27/50 anonim ***** válasza:
90%

Jól tetted, hogy leirtad!

Nem ismerlek, de veled együtt örülök. Legalább ennyi jó történt ma velem, hogy örülhetek a boldogságodnak.

2011. aug. 7. 21:25
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :)

Személy szerint nagyon bejönnek az ötletes lánykérések, látszik hogy a pasi törte a fejét. Én is örülnék valami hasonlónak, de igazából nem szeretném ha tömeg venne körül mégha idegenek is. Tudod ,lehet hogy még nem lennék rá készen de amiatt a bizonyos " nyomás" miatt hogy mindenki bámul, lehet nem gondolnám át megfelelően.

Ezzel nem rátok céloztam természetesen, mégegyszer gratulálok :)

2011. aug. 7. 21:30
 29/50 A kérdező kommentje:

21:25 azért jó látni, hogy vannak még ilyen kedves, és jó emberek, mint te, és mint még a legtöbb válaszoló.:) Valljuk be a mai világban lassan nem ez lesz a megszokott:S

21:27 neked pedig, ha rossz napod van nagyon sajnálom, de kérlek ne rajtam töltsd ki, mert úgysem tudsz felidegesíteni:)

2011. aug. 7. 21:31
 30/50 A kérdező kommentje:

Hát én is zavarba jöttem, mikor elkezdtek tapsolni, de aztán inkább melegséggel töltött el, hogy ennyire kedvesek voltak.

Mondta párom is, hogy ő sem így tervezte, hogy majd tapsvihar tör ki, gondoltam szépen csendben igent mondok. Arra gondolom ő sem számított, hogy úgy elkezdek bömbölni, mint egy ovis:D

2011. aug. 7. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!