Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igent mondtatok volna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondtatok volna egy ilyen lánykérésnek?

Figyelt kérdés

Ma strandra mentünk a párommal, egész úton olyan fura volt, idegesnek tűnt. Kérdeztem is tőle, hogy valami baj van?

Mondja, "áh semmi", mondom oké.

Oké, ott vagyunk, még mindig fura, nem értettem a dolgot.

Egyszer aztán bent vagyunk a medencében próbáltam vele bohóckodni, hogy ne legyen már ilyen feszült, fura, azt mondja: "várj csak, találtam valamit a medence alján"

És....kiemelte azt a bizonyos kis dobozkát a vízből, és feltette a kérdést!:)

Én meg ott álltam, mint valami ázott kutya a vízben, sírtam, de valami kegyetlen mód, természetesen igent mondtam.

És a legjobb, hogy akik ott voltak körülöttünk megtapsoltak minket, a végére már szinte az egész medence tapsolt.

Annyira jól esett, hogy az valami hihetetlen.:')

Tudom, nem a legromantikusabb módja a lánykérésnek, de ez teljesen rávall. Az lett volna a fura, ha egy étteremben vacsora közepette térdel elém.:P

Fúúú de boldog vagyok:)

23N

2011. aug. 7. 20:52
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

ki ne akarná világgá kürtölni? :P

Láttátok volna őt a medencében

"Igent mondott, igen, ott van a gyűrű az ujján igeeent mondott" :D:D

2011. aug. 7. 21:00
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Azthittem hogy valami rossz sztori lesz, ami balül sült el, a kérdésből ítélve, de hát ez nagyon jó, ötletes, és az emberek is jófejek hogy megtapsoltak titeket. Sok boldogságot nektek.:)
2011. aug. 7. 21:03
 13/50 anonim ***** válasza:
80%

Ez nagyon kedves történet. Ha szeretem a páromat akkor én is igent mondanék, de az tényleg huszadrangú lenne már ilyenkor, hogy milyen szituációban kéri meg a kezem.

És tényleg jó néha a változatosság, ha nem a megszokott dolgokat követjük pl. éttermi vacsora közben megkérni a férfinak a nő kezét. Én is örülnék neki, ha majd odakerülök nem egy mindennapi, megszokott leánykérésben lenne részem :)

16/L

2011. aug. 7. 21:03
 14/50 anonim ***** válasza:
81%

És nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :)

16/L (utolsó voltam.)

2011. aug. 7. 21:04
 15/50 A kérdező kommentje:
köszi 16L, és neked is előtte szóló:)
2011. aug. 7. 21:07
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne terhes? az nem feltétele a lánykérésnek!

Kérdező: nagyon sok boldogságot!

2011. aug. 7. 21:08
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem a párom akkor igent mondok, de nekem ez bizony kellemetlen lenne. Nem szeretem az ilyesfajta feltűnést, sem a túlzott romantikázást, szerintem egy magánügy és jobb nyugisan intézni. De a lényeg, hogy te boldog vagy.
2011. aug. 7. 21:08
 18/50 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:04

majd csak leszek...;) ha megteremtettük a biztos hátteret.

Gondolom ugyanaz vagy, akinek már egyszer törölték a válaszát!

2011. aug. 7. 21:09
 19/50 anonim ***** válasza:
93%
Én nis nagyon örültem volna neki.Ahogy kitalálta :) Biztos jó pasi lehet :) Irigyellek is érte ;)
 20/50 anonim ***** válasza:
51%
Nem kérdező, nem akarja világgá kürtölni mindenki. Előző voltam.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!