Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg túl csicsa?
Menyasszonyi ruhámra azt mondta barátnőm, hogy ő ebben sosem menne férjhez, mert ez már neki sok.
Nem az, ragaszkodom a ruhához, őt választottam, ő is marad, csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla.
pedig nem az az igazán habos babos!
Meg én úgy vagyok vele, egy nap legalább hagy legyek hercegnő, vagy legalább is had érezzem magam annak, utána már úgyis "mosok, főzök, takarítok, gyereket nevelek" :D
Persze, csak képletesen.
Valahogy mégis rosszul esett, hogy ezt mondta. Nem az a bajom, hogy neki nem tetszik, hisz milyen is lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene igaz?:)
Csak ahogy mondta....:S
24N
Azta. Tehát itt nagyjából mindenki szerint irigy a barátnő, ami miatt más az ízlése, és nem játszik bólogató kutyát? A mi esküvőnk 3 hete volt, és még csak fehér ruhára sem vágytam, nem is volt. Akkor most mi is van?
Ettől függetlenül, ha tetszik a ruha, akkor boldogan fogod viselni, és ez a legfontosabb! :)
Szerintem gyönyörű.(:
Sok boldogságot!
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!