Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez most tényleg túl csicsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg túl csicsa?

Figyelt kérdés

Menyasszonyi ruhámra azt mondta barátnőm, hogy ő ebben sosem menne férjhez, mert ez már neki sok.

Nem az, ragaszkodom a ruhához, őt választottam, ő is marad, csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla.

pedig nem az az igazán habos babos!

Meg én úgy vagyok vele, egy nap legalább hagy legyek hercegnő, vagy legalább is had érezzem magam annak, utána már úgyis "mosok, főzök, takarítok, gyereket nevelek" :D

Persze, csak képletesen.

Valahogy mégis rosszul esett, hogy ezt mondta. Nem az a bajom, hogy neki nem tetszik, hisz milyen is lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene igaz?:)

Csak ahogy mondta....:S

[link]

24N

2011. aug. 7. 18:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
83%
4 év után már gondolom megfordult az ő fejében is a házasság. Valószínűleg nem is a ruha nem tetszett neki, hanem picit irigy a boldogságotokra. Csak az a baj, hogy ezt sértéssel akarja leplezni.
2011. aug. 7. 18:44
 22/43 anonim ***** válasza:
87%

4 év...akkor lehet csak irigykedik,lenne már ő fehér ruhában...

nekem nagyon tetszik,gyönyörű ruha,én uszályt is el tudnék hozzá képzelni meg fátylat :)

sok boldogságot

2011. aug. 7. 18:44
 23/43 A kérdező kommentje:

köszi, köszi!:)

Nem tudom, azt mondja őt nem nagyon érdekli a házasság, mert az egy papír, és csak kicseszés a vendégekkel.

(kiöltözni, ajándékot venni, ott várni stb.stb..)

Ő így vélekedik!

2011. aug. 7. 18:45
 24/43 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglakozz vele, szerintem nagyon szép. Milyen legyen? Egy asztalterítő rádtekerve? Nálunk meg a teremre mondták páran, hogy túl csicsás, szerintem csak irigykednek, mert nem telne olyanra. A barátnőd meg lehet azért, mert 4 év után se veszik el, téged meg igen.
2011. aug. 7. 18:46
 25/43 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szép, de én se venném fel. Biztos csak féltékeny volt. Ne hallgass rá.
2011. aug. 7. 18:47
 26/43 anonim ***** válasza:
87%
Aha, ez mind blabla, hidd el... Én sem szeretnék luxus villát, 20 szobával, mert nehéz takarítani...persze:))
2011. aug. 7. 18:48
 27/43 A kérdező kommentje:

18:48, van benne valami:)

Mindegy attól még szeretem a barátnőmet, nem csináltam belőle ügyet, mert nem ér ennyit az egész. Csak hirtelen lefagytam...:P

2011. aug. 7. 18:53
 28/43 anonim ***** válasza:
50%

Ez a Ti napotok. Egy nő életében az örök hűség esküje felejthetetlen kell legyen. Ez egy olyan alkalom, ami megismételhetetlen. Az a lényeg, hogy Te ebben tartod magad a legszebb menyasszonynak! A ruha nagyon szép, sőt gyönyörű...igazi királykisasszony leszel, és ez Neked akkor jár!!! Kinek mi az ízlése. Szerencsére nem vagyunk egyformák.

Egyébként a barátnőd csak azt mondta, hogy ő ebben nem menne férjhez, mert ez már neki sok. Az én lányom párja azt mondta, hogy azt a ruhát válassza, ami hirtelen ráugrik. Rád ez a ruha ugrott.

Legyetek nagyon boldogok, és biztosan gyönyörű lesz az esküvőtök is.

2011. aug. 7. 19:02
 29/43 anonim ***** válasza:
80%
nekem nagyon tetszik... =))
2011. aug. 7. 19:05
 30/43 A kérdező kommentje:

Igazán kedves vagy, köszönöm szépen!

És én is így vélekedem!:)

2011. aug. 7. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!