Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez most tényleg túl csicsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg túl csicsa?

Figyelt kérdés

Menyasszonyi ruhámra azt mondta barátnőm, hogy ő ebben sosem menne férjhez, mert ez már neki sok.

Nem az, ragaszkodom a ruhához, őt választottam, ő is marad, csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla.

pedig nem az az igazán habos babos!

Meg én úgy vagyok vele, egy nap legalább hagy legyek hercegnő, vagy legalább is had érezzem magam annak, utána már úgyis "mosok, főzök, takarítok, gyereket nevelek" :D

Persze, csak képletesen.

Valahogy mégis rosszul esett, hogy ezt mondta. Nem az a bajom, hogy neki nem tetszik, hisz milyen is lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene igaz?:)

Csak ahogy mondta....:S

[link]

24N

2011. aug. 7. 18:32
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
mármint ezt 19:02nek szántam, de az utána szólónak is köszönöm!:)
2011. aug. 7. 19:07
 32/43 A kérdező kommentje:
komolyan nagyobb bajban vagyok a menyecskeruhával, mint a menyasszonyival, mert 3 is tetszik:)
2011. aug. 7. 19:15
 33/43 anonim ***** válasza:
mutasd azokat is :)
2011. aug. 7. 19:40
 34/43 anonim ***** válasza:

19:02

Próbáld fel egymás után a ruhákat, és azt választ, amelyikben a legjobban érzed majd magad. Arra már gondolnod kell, hogy abban a ruhában fogsz járkálni a vendégek között, táncolsz majd benne, nem is keveset, ezért nagyon kényelmesnek kell lennie. Tudjál benn leülni, könnyen mozogni, ne akadjon az aljába a lábad, ha hosszú a fazonja.A menyecskeruhás rész a leghosszabb, legfárasztóbb időszak, tehát: a legkényelmesebbet.... abban is Te leszel azon a napon a legszebb (már) asszony:))

2011. aug. 7. 19:45
 35/43 A kérdező kommentje:

szívesen:)

[link]

szóval első oldal középső sor 1. ruha

4.oldal első sor utolsó

6. oldal utolsó sor 2.

igazából a 6. oldalon lévő tetszik most legjobban, de másik kettő is nagyon tetszik.

Azt senki sem mondta, hogy ilyen nehéz a ruhaválasztás:)

2011. aug. 7. 19:45
 36/43 A kérdező kommentje:

egyébként nekem menyasszonyi ruhákban is nagyon tetszik az elől mini, hátul hosszú, de azzal úgy vagyok, hogy mégsem "merem", akarom felvenni.

Viszont a menyecskeruha már lehet picit "huncutabb"

Legalább is szerintem:)

2011. aug. 7. 19:59
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
azok közül is mindegyik szép. De nekem az első és az utolsó tetszik a legjobban.
2011. aug. 7. 21:28
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
mindegyik gyönyörű. Tudom ez nem volt kérdés de muszáj leírnom az utolsó oldalon a 2 más árnyalatú ruha nekem nagyon tetszik. :) És amíg nem felejtem el sok boldogságot. :)
2011. aug. 7. 21:31
 39/43 A kérdező kommentje:

nem baj, hogy leírtad:)

Fazonra tényleg mindkettő csodaszép, csak a színükkel nem vagyok kibékülve.:S

2011. aug. 7. 21:36
 40/43 anonim ***** válasza:
Ezek közül az első tetszik a legjobban. Lehet más színben is, elviszed egy varrónőhöz a képet és megvarratod olyanra, amilyenre akarod:)
2011. aug. 7. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!