Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez most tényleg túl csicsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg túl csicsa?

Figyelt kérdés

Menyasszonyi ruhámra azt mondta barátnőm, hogy ő ebben sosem menne férjhez, mert ez már neki sok.

Nem az, ragaszkodom a ruhához, őt választottam, ő is marad, csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla.

pedig nem az az igazán habos babos!

Meg én úgy vagyok vele, egy nap legalább hagy legyek hercegnő, vagy legalább is had érezzem magam annak, utána már úgyis "mosok, főzök, takarítok, gyereket nevelek" :D

Persze, csak képletesen.

Valahogy mégis rosszul esett, hogy ezt mondta. Nem az a bajom, hogy neki nem tetszik, hisz milyen is lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene igaz?:)

Csak ahogy mondta....:S

[link]

24N

2011. aug. 7. 18:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
72%

Hát bevallom, nekem se jön be túlságosan, de ahány ember....

Az enyém ennél egyszerűbb volt, az egész alja egyenes volt, apró behúzásokkal. A felső része viszont gyönyörű.

A barátnőddel pedig ne foglalkozz, ahogy velem se. Ez a mi véleményünk, a lényeg, hogy neked tetszen! Szerintem ettől függetlenül gyönyörű menyasszony leszel!

A barátnődet pedig becsüld meg, mert igaz barátságra vall, ha a szemedbe meri mondani a véleményét, még akkor is, ha tudja, esetleg megbánt vele!

Sok boldogságot!

2011. aug. 7. 18:39
 12/43 Darcy01 ***** válasza:
89%

A fodros rész nekem sem tetszik annyira, de azért nem durván habos-babos ez a ruha, ne aggódj:-)

Sok boldogságot!

13/43 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem: SOk Boldogságot! (első voltam)
 14/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, azok leszünk!:) Megy mindenkinek a pont, függetlenül attól, hogy tetszik, vagy nem a ruha:)
2011. aug. 7. 18:40
 15/43 anonim ***** válasza:
84%
Irigykedik, nincs semmi gond a ruhával, nagyon szép, pedig én sem vagyok híve a giccsnek. De hogy ebben mit látott rondának?.. Valami baj lehet vele. Ő házas?
 16/43 anonim ***** válasza:
84%
Csodálatos, én is szívesen mennék ebbe a szép ruhába férjhez. :) A barátnőd meg lehet, hogy csak irigykedett. ;)
 17/43 A kérdező kommentje:
Nem házas, de van párja már 4 éve
2011. aug. 7. 18:41
 18/43 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon szép ruha,bár nekem sok rajta az a "habos masnik"...
2011. aug. 7. 18:42
 19/43 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon szép. :) Sok boldogságot. :)
2011. aug. 7. 18:43
 20/43 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy nem akarja feleségül venni:)
2011. aug. 7. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!