Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ítélik el azokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat, akik nem vártak évekig az esküvővel?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy akik évekig együtt voltak az esküvő előtt azt gondolják, hogy ők biztosabb kapcsolatban vannak, de ez nem olyan biztos, ez kapcsolat függő. Olvastam itt sok hozzászólást és úgy tűnik, hogy akik pl. egy éves ismerettségnél rövidebb időn belül házasodtak azok nem normálisnak vannak titulálva. Olyan nehéz elhinni, hogy egy ilyen kapcsolat jól működhet? Nem mindenki meggondolatlan, aki így kötelezi el magát.
2009. ápr. 9. 16:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
52%

Én az esküvő előtti együttélés híve vagyok.

Engem az érdekelne, hogy a férjednek is Te voltál-e az első szexuálisan?

(Amugy nagyon becsülöm, hogy szüzen mentél férjhez, de én vakmerőségnek tartom. Én nem szüzen mentem férjhez, de a férjem volt az első /és utolsó/ akivel lefeküdtem).

2009. ápr. 10. 17:07
 32/33 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon sok mindenben egyetértek veled. Nagyon örülök a példádnak :)

Az én véleményem is az, hogy bizony egy jó házasságért meg kell dolgozni. Szerintem egy házasság sikeressége nagyrészt azon áll, hogy az adott pár hajlandó-e az együttműködésre vagy nem.

Talán ezért is mondom azt, hogy nem butaság az, amit te mondasz, mert mindegy mennyi idős vagy és mindegy, mióta vagytok együtt. Ha agyban vagytok olyan érettek, hogy megértsétek, hogy erre az együttműködésre szükség van, akkor szerintem megházasodhattok.

Nem kor és együtt töltött idő kérdése ez. És távolról sem csak a szerencséé! Egy kicsi biztosan kell abból is, de nem ezen múlik.

2009. máj. 1. 22:08
 33/33 anonim válasza:
A 22.08-as kommentelő vagyok. Még annyit mondanék, hogy az elején az a "hatóságilag kéne üldözni" hozzászólás azért elég erős.
2009. máj. 1. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!