Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat, akik nem vártak évekig az esküvővel?
Én az esküvő előtti együttélés híve vagyok.
Engem az érdekelne, hogy a férjednek is Te voltál-e az első szexuálisan?
(Amugy nagyon becsülöm, hogy szüzen mentél férjhez, de én vakmerőségnek tartom. Én nem szüzen mentem férjhez, de a férjem volt az első /és utolsó/ akivel lefeküdtem).
Kedves Kérdező!
Nagyon sok mindenben egyetértek veled. Nagyon örülök a példádnak :)
Az én véleményem is az, hogy bizony egy jó házasságért meg kell dolgozni. Szerintem egy házasság sikeressége nagyrészt azon áll, hogy az adott pár hajlandó-e az együttműködésre vagy nem.
Talán ezért is mondom azt, hogy nem butaság az, amit te mondasz, mert mindegy mennyi idős vagy és mindegy, mióta vagytok együtt. Ha agyban vagytok olyan érettek, hogy megértsétek, hogy erre az együttműködésre szükség van, akkor szerintem megházasodhattok.
Nem kor és együtt töltött idő kérdése ez. És távolról sem csak a szerencséé! Egy kicsi biztosan kell abból is, de nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!