Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírnátok, hogy ti min spóroltatok az esküvővel kapcsolatban?
ruhán. nem volt bérel kocsink. nem volt zenekar. (csak egy ünnepélyes vacsi - étteremben. Ha ti szeretnétek, főzhettek magatok, de ez nagyon sok szervezést, energiát igényel. Mi ezért nem vállaltuk)
jól megnéztünk mindent, hogy honnan vesszük.
amin nem spóroltunk: volt fotósunk beállított képekhez (itt néztük a referenciát, a minőséget), hiszen ez örök emlék.
a fodrász és a sminkes jó ismerősünk, így az jelképes összeg volt.
gyűrűk már régebb óta megvoltak.
Mi pl. magunk készítettük a meghívót. Illetve szerencsénk volt, mert volt 3 informatikus barát is a társaságban, szóval velük könnyebben ment.
A terem díszítést is mit csináltuk. Na az igazán nem egy nagy dolog. Megvettük az organzát, meg még egy anyagot, és szépen feltűzgéltük kb. 10 barát segítségével. De ezen már kb. 50 ezret spóroltunk.
Nekünk mondjuk a kajával is szerencsénk volt, mert rengeteg mindent ajándékba kaptunk, és az éttermes is barát volt, így megengedte, hogy bevigyük. Az italt szinént. Apukám főzetett ki barakcpálinkát, annak a felét bekevertük mézzel, a másik felét meghagytuk simán. Ritka jól sikerült, úgyhogy rengeteg fogyott belőle, a nagykerben vett töményből így legalább kevesebb!
11:13 vagyok
igen ,kimaradt: náluk is a meghívó és teremdíszítés saját volt. meg nem vettünk pl. gyűrűpárnát, utólag se hiányzott
A vendégeken:)
Csak 20 fős volt a lagzink, egy étteremben.A bort mi vihettük, ugyhogy az italon rengeteget spóroltunk.A fényképész ismerősünk volt, nem került semmibe:)Ruhát csak 60 ezerért béreltem.Nem volt zenész, mi vittük a zenét, illetve hifit:)
Köszönöm az eddigi válaszokat,de várom a többit is!
70 fős lenne az esküvő!
A csokrom 900 ft volt nem nagy 1 szál virág tölcsérben,
Ruhám teszveszen találtam egy szalont venni akartam a ruhát de nem volt jó ezért egy másikat béreltem 25 Ezerért.
Képek rokonok, video párom kereszt apja intézte ragaszkodott hozzá. Fodrász victoria backham es hátul rövid elöl hosszab hajam volt hétföi napon vágattam szombati napra pedig beszárítottam és ki vasaltam magamnak. Smink faluban volt ahol lakunk próba nem volt csak az nap mentem reggel 1800ft volt szertartás 15 ezer ft volt. Családi ebéd volt 35 en voltunk a töményeket mamám adta mert mindig azt várta unokája házasodjon ezért ő adta a pálinkát meg a liköröket.
Tortát a környékbeli cukrászdábol rendeltük nem poccos marcipán mázasat amilyen a mostan esküvöi tortadivat egyszerü fekete erdöt rendelünk 3500ft volt.
Sört üditöket diszkont áruházból asztalokra fehér lepedöt vettem tescoban még is hasonló mint egy fehér terítö. Díszítés krepp papir nem vittük túlzásba mert az udvaron ebédeltünk csak egy kis díszítést dobtunk a sörsátrakra.
Sütiket anykám, mamám és anyósom csináltak 1 tepsivel. És anyósomék csináltak még sajtos tallért sósnak.
Ebédre húsleves és pöri volt.Zene cd lejátszóról
nem volt semmi pucc egyszerü családi összejövetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!