Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megírnátok, hogy ti min...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírnátok, hogy ti min spóroltatok az esküvővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

mi sütöttün,főztünk anyuval és anyóssal.nem volt vőfély,meg felszolgálók sem.svédasztalo volt a kaja.mindenki magának vett annyit amennyi jólesett.zenét mi csináltuk gépről.virágok(csokor,szülőknek,tanuknak,asztalra)nagyker áron vettük igy volt 13000 ft.ruhámat táncruhába megkaptam(15 ezer).amit lehetett mi csináltunk.teremdíszítésnek vettünk szines lufikat és azzal díszítettünk.teremért nem kellett fizetni,mert a helyi kultúrt kértük el.nem volt nagy lakodalom(kisfiunk miatt),igy nem volt menyecskeruhára szükség,mert addig nem tartott az egész.kaja után kicsit buliztunk egyet fiatalok.35-en voltunk.120 ezerbe volt.180 jött vissza menyecsketánc nélkül.

sok boldogságot.

2010. aug. 31. 13:37
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy az előző válaszokból látod, spórolni gyakorlatilag bármin lehet. A Ti egyéniségetek és igényességetek határozza meg, hogy mi milyen színvonalon fontos. És persze az is kérdés, hogy mennyire kell spórolni. Mert lehet fényképész egy barát ingyen, kaphatsz 60.000-ért, de 120.000-ért is. Itt is spórolsz, de biztosan nem ugyanaz a munka színvonala sem... Én például "belehalnék", ha kreppapíros dekor lenne néhány lufival, nekem a szép, elegáns, színvonalas díszítés nagyon fontos. (És ne felejtsük el, az is látszik majd évek múlva a fotókon...)
2010. aug. 31. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Az utolsóval abban nem értek egyet, hogy miért gondolja, hogy a saját díszítés az krepp-papíros gányolás? Mi is saját magunk készítettük, és még egy dekoros is azt mondta, hogy szép munka. Ahogy láttam én már olyan házi készítésű meghívót is, hogy azt hittem méregdrágán vették. De igaz, akinek nincs kreativitása az inkább bízza szakemberre!
2010. aug. 31. 19:59
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Még átgondoljuk, hogy miből tudnánk lefaragni!

2010. szept. 1. 08:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

majd te is írd meg légyszi,h ti végül is min tudtatok spórolni!:)köszi

2010. szept. 1. 11:36
 16/20 A kérdező kommentje:

Megírom majd mindenképpen!

Eddig úgy tűnik, hogy a meghívót saját kezűleg készítjük(kémcsöves lesz)és több száz forintot fogunk spórolni rajta, ez már most látszik!

2010. szept. 2. 18:11
 17/20 anonim ***** válasza:

„és több száz forintot fogunk spórolni rajta, ez már most látszik!”

Ha csak pár száz forint, akkor szerintem hagyjátok.

2010. szept. 7. 22:16
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Darabján fogunk annyit spórolni, nem az egészen!!

2010. szept. 8. 06:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor jössz ki a legjobban ha nagyon körbe nézel, jó előre, így igazából mindenől tudsz jó minőségűt és szépet kapni és mégis csak egy kisebb vagyon lesz nem egy nagyobb.

Pl. ruha kb. 50e-től 500.000-ig és gyönyörű az is amit 50ért adnak. öltöny: 50e-200.000-ig

Dekoráció: csinálhatja más is, ez a hely jellegétől is függ mennyibe kerül ráadásul a kevesebb néha több.

Étterem: ez a legnehezebb szánjatok rá több napot hogy körbejárjátok őket, és szerintem az is döntő lehet ahogy a tulaj v. vezető hozzááll a dolgokhoz. kb. 10e-30e/fő (itallal)

Autó: meg kell kérni azt a rokont akinek szép autója van biztos kölcsönadja.

Meghívó: kb.25e-100e ennyi emberre

szóval szerintem az a lényeg, hogy körbe kell nézni nagyon, és egyáltalán nem igaz, hogy ami drága az jobb lenne, vagy ami olcsóbb az kevésbé.

2010. szept. 11. 11:10
 20/20 anonim ***** válasza:

A csokrom 900 ft volt nem nagy 1 szál virág tölcsérben,

Ruhám teszveszen találtam egy szalont venni akartam a ruhát de nem volt jó ezért egy másikat béreltem 25 Ezerért.

Képek rokonok, video párom kereszt apja intézte ragaszkodott hozzá. Fodrász victoria backham es hátul rövid elöl hosszab hajam volt hétföi napon vágattam szombati napra pedig beszárítottam és ki vasaltam magamnak. Smink faluban volt ahol lakunk próba nem volt csak az nap mentem reggel 1800ft volt szertartás 15 ezer ft volt. Családi ebéd volt 35 en voltunk a töményeket mamám adta mert mindig azt várta unokája házasodjon ezért ő adta a pálinkát meg a liköröket.

Tortát a környékbeli cukrászdábol rendeltük nem poccos marcipán mázasat amilyen a mostan esküvöi tortadivat egyszerü fekete erdöt rendelünk 3500ft volt.

Sört üditöket diszkont áruházból asztalokra fehér lepedöt vettem tescoban még is hasonló mint egy fehér terítö. Díszítés krepp papir nem vittük túlzásba mert az udvaron ebédeltünk csak egy kis díszítést dobtunk a sörsátrakra.

Sütiket anykám, mamám és anyósom csináltak 1 tepsivel. És anyósomék csináltak még sajtos tallért sósnak.

Ebédre húsleves és pöri volt.Zene cd lejátszóról

nem volt semmi pucc egyszerü családi összejövetel.

2010. szept. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!