Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ítélik el azokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat, akik nem vártak évekig az esküvővel?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy akik évekig együtt voltak az esküvő előtt azt gondolják, hogy ők biztosabb kapcsolatban vannak, de ez nem olyan biztos, ez kapcsolat függő. Olvastam itt sok hozzászólást és úgy tűnik, hogy akik pl. egy éves ismerettségnél rövidebb időn belül házasodtak azok nem normálisnak vannak titulálva. Olyan nehéz elhinni, hogy egy ilyen kapcsolat jól működhet? Nem mindenki meggondolatlan, aki így kötelezi el magát.
2009. ápr. 9. 16:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mégiscsak meggondolatlan. Gondolod hogy egy év alatt kijönnek azok a problémák, amik felőrölnek egy házasságot? Biztos, hogy nem.Egy év gyakorlatilag semmire sem elég, ott még lebeg rózsaszín köd. Szerintem érdemes megvárni, amíg az elszáll, de végül is mindenki a saját sorsának kovácsa, ez csak az én véleményem. És igen, hidd el nehéz elhinni, hogy annyira jól működhet egy kapcsolat. Főleg ha mást nem is nézük, csak a száraz statisztikát.Azt meg egyenesen hatóságilag kéne üldözni, ha valaki együttélés nélkül házasodik.
2009. ápr. 9. 16:31
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy elitélésről lenne szó. Egyszerűen az embereknek tapasztalataik alapján az a véleménye, hogy egy év nem elég egymás megismerésére. És ha kérdezik ezt a véleményüket el is mondják. Ha valaki nem akar ilyen véleményeket hallani, akkor ne kérdezzen rá.
2009. ápr. 9. 16:34
 3/33 A kérdező kommentje:
Hatóságilag kellene üldözni? Már ne haragudj, de miért kellene együtt élni minden áron? Én szüzen akartam férjhez menni és erre büszke vagyok. Éljen együtt, aki akar, de én biztos nem mentem volna bele, mert ugye ott már szó szerint mindent csinál az ember, amit egy házaspár szokott.
2009. ápr. 9. 16:35
 4/33 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert 2-3 év kell, amíg a szerelem szeretetté alakul. A szerelem pedig vak, mint tudjuk. :-) Egyetértek az előttem szólóval, ilyen rövid idő alatt valószínűleg nem jönnek ki azok a problémák, amik egy kapcsolat hosszútávú sorsát eldöntik. Évekig kell együtt élni valakivel ahhoz, hogy megtudd, elviseled-e a rigolyáit és ő elviseli-e a tieidet. Idő kell ahhoz is, hogy kiderüljön, hogy kezelitek az élet nehézségeit, tudtok-e egymást támogatva, egymásért küzdeni, bajban is szeretni egymást, közös célokért egymást segítve harcolni. Ehhez tökéletes néhány év együtt élés közös háztartásban, mert csakis lakva ismerszik meg az ember. Benne van a pakliban, hogy jól működjön, persze. Én öt éve élek boldogságban a párommal és ez akkor is így lenne, ha négy éve házasok lennénk. Pontosan ezért nem értem, hogy minek elkapkodni a papírt, nem attól lesz valaki boldog. Manapság már nem kell házasság az összeköltözéshez, szexhez, miért vegyünk hát zsákbamacskát? :-)
2009. ápr. 9. 16:46
 5/33 A kérdező kommentje:
9 éve vagyok házas, 6 hónapos ismerettség után esküdtünk. Soha semmilyen problémánk nem volt, még arra sem emlékszem, hogy bármikor is veszekedtünk volna. Ismerek több párt is, akik hasonló időkereten belül esküdtek és jól működik a házasságuk. Ezekről az emberek többsége nem tud és ezért negatívan ítéli meg az ilyen kapcsolatokat.
2009. ápr. 9. 16:50
 6/33 anonim ***** válasza:
68%
Neked szerencséd volt,ennyi az egész.Nincs kellő tapasztalatod.
2009. ápr. 9. 17:00
 7/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is szerencsém volt, de ez a személyiségtől is függ. Bőven van tapasztaltom. 9 éve vagyok házas.
2009. ápr. 9. 17:02
 8/33 anonim ***** válasza:
56%
És hányadik a a házastársad a kapcsolataid közül?
2009. ápr. 9. 17:04
 9/33 A kérdező kommentje:
Attól függ, hogy mit értesz kapcsolat alatt. Mert kapcsolatom szexuálisan szerencsére mással nem volt (mert nem akartam). Elég sok emberrel kellett előtte megismerkednem, hogy rátaláljak és egyből egy hullámhosszon voltunk. Szóval ha egyértelmű, hogy valaki az igazi, miért kellene várni?
2009. ápr. 9. 17:07
 10/33 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is szerencséd volt. Én ismerek olyan párt, akik 1 év után házasodtak, fél évvel ezelőtt (együtt is éltek pár hónapot) és mst már úgy beszélnek egymásról, mint a sz*rról, folyton megy a vita, szerintem nem húzzák sokáig.

Együtt élni viszont szerintem sem szüskéges. A nagyobb rigolyákat meg lehet előre beszélni, a kisebbeket meg el lehet viselni. Jól meg lehet ismerni a másikat külön lakva is, csak idő kell hozzá.

2009. ápr. 9. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!