Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy cicisek! Milyen volt a ruhátok felső része?
Figyelt kérdés
Néztem már több fazont is, de félek, hogy nem tart eléggé. Nektek milyen volt? Mennyire "vált be"?2011. júl. 27. 15:46
11/17 anonim válasza:
varrónő ismerősöm varrja a ruhám, nekem is elég nagy cicim van (D-DDs), és én is ettől tartottam, ráadásul pánt nélküli ruhát szeretnék.
azt mondta, ha rendesen be van a felső halszálkázva, hídba is lemehetek, akkor sem fog elmászkálni:)
12/17 anonim válasza:
Elárulja valaki,hogy miért 55% az,hogy ilyen,és ilyen ruhám volt?
13/17 anonim válasza:
Nem ajánlom az ujjatlant, mert csúszik. Volam egy esküvőn, ahol a menyasszony 2 percenként benyúlt elöl, és rángatta felfelé. Felesleges macera. Nekem szív alakú volt elöl, de a felső rész, egészen a rövid ujjakig tiszta (rugalmas) csipke volt, mivel szinte rövidujjúnak hatott, természetesen tartott, de átlátszott a fehér rugalmas csipke, szép volt. Szerintem válassz olyat, amiben, ha ugrálsz sem csúszik, mert nem fél percet leszel benne, hanem egy egész napot, és ha nem kényelmes, eltereli a figyelmed, és az egész napot tönkreteszi! Sok boldogságot!
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi, majd ha lement a "szezon" kezdem a keresést!
2011. júl. 28. 15:06
15/17 anonim válasza:
Az enyem csonak nyaku. Szeretem ha be vagyok takarva felul. (32E)
Szerintem sexy felolozve is lehet valaki. ;0)
16/17 anonim válasza:
Az álomruhámat ellőtte a szintén nagymellű DD-s barátnőm, ez lenne az, 6 hós terhes volt, tehát még nagyobb mellei voltak mint általában, de gyönyörűen mutatott rajta:
Az én óhajom inkább az volt a varrónő felé h optikailag kicsinyítsük, bevállaltam halszálkákkal megspékelve,egyetlen egyszer sem húzogattam, igaz 3-4 táncot táncoltam csak benne, azután átvedlettem (nem hagyományos esküvő volt):
17/17 anonim válasza:
75D-s vagyok, alapvetően vékony, nagy mellekkel. Inkább átok, mint áldás, normális felsőt nem kapok, így volt ez az esküvőn is. Kétrészes ruhát választottam, a felső része fűzőszerű volt, abba belefértek a cicik és a hasamnál sem volt bő, plusz megtartotta a melleimet melltartó nélkül is. Persze egyébként sem ereszkedtek (még?) meg, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!