Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy cicisek! Milyen volt a ruhátok felső része?
Ha rákattintasz a menyasszonyi ruhák-ra,az első oldalon,alsó sor,balról a második.A ruha váll nélküli,a boleró külön van hozzá.
Ez volt az én ruhám,nem volt gondom vele,kényelmes volt,pedig direkt nem akartam ilyesmi fazont,éppen a méreteim miatt,de mikor rám adták,nem akartam levenni:)
Nekem nagyon nagy a mellem ( 85E ), így egyértelmű volt, hogy pántos lesz a menyasszonyi ruhám.
Volt szép dekoltázs része és a pánt szépen takarta a melltartóm, nagyon kényelmes volt.
Unokatesómnak is nagy a melle, pánt nélküliben volt, a melltartója is pánt nélküli volt, de nagyon megbánta, egész este, pláne tánc közben állandóan húzogatta fel a ruháját, mert csúszott le, megzavarta az egész estéjét.
Mondta is a ruhakölcsönzős hölgy, hogy nagyon nagy mellűeknek nem ajánlja a pánt nélkülit.
Egyrészt, mert nem áll szépen egy ekkora mell melltartó nélkül, másrészt valóban kellemetlen, ha lecsúszik a ruha és közszemlére teszed a kebleid a nagy napon.
Fűző ide-oda, ez megeshet.
Nekem fűzős volt.Én se ajánlom.....
Szép mikor rád teszik,de hamar lecsúszik,enged... :S
Az egyik koszorúslányomnak van nagyon nagyon nagy cicije. Na neki kimondottan varrtak egy felsőrészt a rucihoz, ami jól is állt neki nagyon, és tartotta is. Nagyon csinos volt benne. Csak ide nem nagyon szeretnék képet belinkelni.
A szalonban viszont nagyon sokat tudnak ebben segíteni, hiszen ők értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!