Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyecske ruhának jó valami szép pirosas nyári ruha is? Éjfélkor kell át venni ugye? Nektek volt menyecske ruhátok?
Gondolom ilyesmire gondoltál: [link]
Persze lehet olyan is, neked tetsszen, nem kell manapság olyan szigorúan venni, meg ebben a füllesztő forróságban jobb, ha szellősebb ruciban leszel. És igen, éjfél után kell átöltözni a menyecske ruhába. Sok boldogságot!
1. díszmagyar ruha, de csakis hosszú és nagy abroncsos, persze párta nélkül, menyecskének az nem való, csak lánynak:
de eredetiben sokkal szebb:
2. "normál" ruha szintén nagy abronccsal:
3. a saját falunk fiatal menyecske viselete:
[link] a színes ruha, imádom:)
Még jövő nyárig kitalálom mi lesz. :)
Mifelénk nem divat a rövid menyecskeruha, egyszer voltam olyan lagziba, ahol rövid volt, de ő a saját falunk népviseletét húzta fel, nem rövidített díszmagyart, koktél vagy pöttyös ruhát.
Valószínű, hogy hosszú díszmagyarba leszek, mert a menyasszonyi ruhám, normál m.ruha lesz. Koktélruha, rövid pöttyös vagy díszmagyar teljesen kilőve, az nekem nagyon modern, nem tetszik, egy falusi lagziba szerintem nem való és nekünk az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!