Ilyenkor milyen ruha az ideális? Mivel dobhatnám fel a holnapi napot, hogy szép legyen neki?
A barátom holnap ünnepli a 20. szülinapját.
Igaz, csütörtökön volt neki, de holnap ebéd lesz náluk, bár csak a szűk családi körrel (szülei, húga, öccse)és engem is meghívott.
Őőőő...megyek is, csak nem tudom mit vegyek fel, szóval mit "illik" elvenni ilyenkor...
Mert szeretnék csinos lenni, de nem sznob, és szeretném elcsábítani, mert mostanában picit összekaptunk, és hát szeretném elbűvölni...
De figyelembe kell vennem hogy nekem kell utaznom, kb 1órát busszal...szóval nem éppen miniszoknyás ...kilátszódós dologra gondolok. És ugyebár a családjával is kell X időt töltenem közösen az ebédnél.
Meg hűvös is lesz holnap, meg lehet hogy esni fog.
Csajok, esetleg ha tudnátok tanácsot adni, és ha mondanátok valami jó szettet, vagy hogy ti ilyenkor mit vesztek fel...azt megköszönném:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!