Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a menyasszonyi ruhátok? (linkeljetek képet is)
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 10:11
3/14 anonim válasza:
155 ezerért béreltem, de sajnos most nem tudok képet feltenni!
4/14 anonim válasza:
40.000-ért vettem, tök új volt.
5/14 anonim válasza:
49ezer teljesen,teljesen új volt.
6/14 anonim válasza:
ja,és megvettem,nem kölcsönöztem.utolsó voltam.
7/14 anonim válasza:
2. vagyok, azt elfelejtettem mondani, hogy azért vettem meg egy (másik) boltban, mert ugyanaz a ruha, használtan egy szalonban 170 ezer lett volna (+30% foglaló, amit nem adnak vissza, ha valami baja lesz - ez pedig előfordulhat esküvőn) BÉRELNI!
Annyiból szívás, hogy nem tudom eladni (pedig nagyon szép, hibátlan, ki is tisztíttattam), és foglalja a helyet, de még így is jobban jártam.
8/14 anonim válasza:
130-ért kölcsönöztem!Keresek képet!
9/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Innen kölcsönöztem.Ha rámész a La Sposa ruhákra,akkor az utolsó volt az enyém,a Sandalina!
10/14 anonim válasza:
Még mindig az utolsó vagyok :)A menyecske ruhám pedig az Alkalmi ruhák közül a 16-os volt,csak nekem piros volt a ruha,és fekete a derékszalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!