Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkeljetek be képet rövid menyasszonyi hajról képeket légyszíves. Az esküvő előtt mikor ajánlott elmenni a fodrászhoz hajpróbára?
Figyelt kérdés
Aug 8-án lesz az esküvőm és ezek érdekelnének. A "hajas" témához: rövid, fül alá érő hajam van, de nem kleopátra. Göndör hajlinkeket is kérnék. Köszönöm.2009. jún. 28. 16:08
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Én 3 hónappal az esküvő előtt kezdtem el frizurapróbára járni. Minden hónapban egyszer.
4/5 anonim válasza:
Én erről az oldalról nézegettem magamnak!
Nekem is augusztus 08.-án lesz az esküvőm:-)
Sok boldogságot nektek!
5/5 anonim válasza:
www.net-cafe.hu és a celebekre kattintva nézd meg Pink frizuráit. Rengeteg kép van róla, de neki van rövid, és félhosszú frizurás képei göndör és egyenes. Én onnnan választottam. Kipróbáltuk a göndör változatot, de végül a sima mellett döntöttünk, és óriási sikere volt. Ajánlom még Charlize Theron képeit, ha inkább romantikusabb frizurát szeretnél, pl. francia hullámosat. Pink frizurák inkább merészebb, vagányabb menyasszonyoknak állnak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!