Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Linkeljetek be képet rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Linkeljetek be képet rövid menyasszonyi hajról képeket légyszíves. Az esküvő előtt mikor ajánlott elmenni a fodrászhoz hajpróbára?

Figyelt kérdés
Aug 8-án lesz az esküvőm és ezek érdekelnének. A "hajas" témához: rövid, fül alá érő hajam van, de nem kleopátra. Göndör hajlinkeket is kérnék. Köszönöm.
2009. jún. 28. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezen az oldalon nézz körül :)

2009. jún. 28. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónappal az esküvő előtt kezdtem el frizurapróbára járni. Minden hónapban egyszer.
2009. jún. 28. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2009. jún. 28. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én erről az oldalról nézegettem magamnak!

Nekem is augusztus 08.-án lesz az esküvőm:-)

Sok boldogságot nektek!

2009. jún. 28. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
www.net-cafe.hu és a celebekre kattintva nézd meg Pink frizuráit. Rengeteg kép van róla, de neki van rövid, és félhosszú frizurás képei göndör és egyenes. Én onnnan választottam. Kipróbáltuk a göndör változatot, de végül a sima mellett döntöttünk, és óriási sikere volt. Ajánlom még Charlize Theron képeit, ha inkább romantikusabb frizurát szeretnél, pl. francia hullámosat. Pink frizurák inkább merészebb, vagányabb menyasszonyoknak állnak jól.
2009. júl. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!