Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi és menyecske ruhátok volt?
menyasszonyi pl: váll nélküli (ez ami a leggyakoribb, nem tudom mi is a hivatalos neve..), ejtett vállú, nyakpántos, spagettipántos, stb...
menyecske: milyen színű, stb.
Nekem:
nyakpántos menyasszonyi
zöld téridg érő menyecske
(képeket is küldhettek, kíváncsi vagyok:)
Nekem még nem volt esküvőm - ne is adja az ég, hogy valaha is férjhez menjek,nem áll szándékomban -, de ha egyszer mégis megtörténik a nagy csoda, tuti, hogy empire ruhám lesz, ezt már nagyon régen eldöntöttem:)
vagy:
Menyecske-ruha valami térdig érő, és rózsaszín, mert az a szín áll jól nekem:)
Az első esküvőmön hagyományos nagyszoknyás felsliccelt fodros, aminek rövid újja volt, abban is volt áttetsző rész. könyékig érő kesztyű, amit a mutatóújjamnál kellett beakasztani. Gyöngyház harisnya, élő orchidea hajpánt.
Aztán elváltam.
A második esküvőmre (ahol én voltam én, nem egy bohóc) a túrkálóban vettem egy vajszínű ruhát egyenesszabásút, vajszínű cipőt, és margaréta csokrom volt. Két tanú. Nem bántam meg, hogy kihagytam a cirkuszt, mert olyan nincs, hogy valaki ne fikázza a lakodalmat, pedig kiteszi az ember a lelkét hogy minden jó legyen. Ennél az esküvőnél is elkezdtük, hogy kiket hívjunk meg, meg mi legyen a kaja, stb., aztán kinyögtem, hogy mi lenne, ha senki nem lenne ott, tanút majd találunk, így egy szép augusztusi péntek délutánon megesküdtünk, tök egyszerűen és hónapok múlva mondtuk el a családnak, meg a barátoknak... hát, tudomásul vették, aztán jött az, hogy miért nem így, meg úgy, de két egyforma elképzelés nem volt... A férjem mindig azt mondja, a család olyan mint a mocsár... tisztelet a kivételnek. JA aztán kaptuk magunkat, bepakoltunk a kocsiba és elmentünk vadkempingezni H.o-ba.
Szorítok hogy csodálatos esküvőd legyen, nem lehangolni akartalak, csak ez is egy lehetőség. Csak ügyesen a betolakodókkal :O)
09.09 ez az első gyönyörű.
Én varrattam a ruhámat, ugyan annyi volt a varratása, mint ha kölcsönöztem volna.
A menyecske ruhám óarany volt és a dressboxban vettem
Esküvői ruha:
- itt vagyok az egyik: [link]
- menyecske: saját magam találtam ki. Dupla ruha, alul piros selyem, felül tiszta piros csipke. V kivágású, enyhén fodros/pörgős a szoknya része, a dekoltázsnál a csipke kiemelve, az ajánál a csipke rövidebb, mint selyem + egy piros selyem boleró. A nyaklánc és a karlánc élő virágból készült.
12:23-as vagyok:
ez kimaradt: a menyecske a térdem közepéig ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!