Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról és menyecske ruháról? (kép lent)
2011. jan. 21. 22:27
2/25 anonim válasza:
hűűű ezek nagyon szépek!!elárulod melyik szalonból vannak?különösen a menyecske ruha érdekel:-)
köszi
3/25 anonim válasza:
Nekem a menyasszonyi ruha: 10/7
A menyecske ruha: 10/10
30/L
4/25 anonim válasza:
A menyasszonyi ruha gyönyörű, ha vékony vagy biztos jól fog állni. A menyecskeruha is szép, de az esküvői bűvkörében vagyok még. :D
18/L
5/25 anonim válasza:
Mindkettő 10/10! Nekem is hasonló stílusúak voltak :)
6/25 anonim válasza:
menyasszonyi ruha felső része 10-ből 12 :), az alja 10ből 9. nagyon szép, nem hibátlan, de benne van nálam a top3ban. menyecske ruha a maga műfajában kifejezetten szép darab.
7/25 anonim válasza:
A menyasszonyi ruha szép, de nekem más fazon tetszik igazán.
A menyecske ruha bocsi de nagyon nem tetszik. Egy tegnapi kérdésnél kifejtetettem a véleményem ezekről a ruhákról. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1.. /tegnap 19:27, tegnap 20:50, ma 00:51, ma 00:56, ma 17:01/
8/25 anonim válasza:
A menyasszonyi egyszerűen gyönyörűű! A másik annyira nem tetszik.
9/25 anonim válasza:
a menyasszonyi nagyon szép, én is szeretném tudni, h honnan van, ha nem titok :)
10/25 anonim válasza:
A menyasszonyi szép. (Bár én másikat választanék.)
A menyecske nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!