Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kérdésem a nem csont vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem a nem csont vékony menyasszonyokhoz szól. Milyen ruhátok volt? Hogy sikerült kölcsönözni? Könnyen találtál?

Figyelt kérdés

Túlsúlyom van és már most aggódom hogy hogy fogok kinézni a menyasszonyi ruhában.Akinek túlsúlya van,könnyen talált ruhát?(gondolom a szalonokban csak átlagos és vékony alkatú lányokra van inkább)

milyen ruhátok volt?

2010. nov. 12. 09:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Én könnyen találtam. 168 cm voltam és 72 kiló. A legkisebbeket leszámítva szinte bármelyik ruha jó volt méretben. Ha nem vagy elhízott, csak kicsit tulsúlyos, ne aggodj, nem lesz gond.
2010. nov. 12. 09:56
 2/31 anonim ***** válasza:
27%

Mindenkinek van testsúlya :) Még a csontvékony nőknek is.

Esetleg azt akartad mondani, hogy van rajtad fölösleg, vagy hogy kövér vagy, meg hasonlók. Ne kerüld a forró kását, mondd ki ha úgy van!

2010. nov. 12. 09:59
 3/31 anonim ***** válasza:
84%

Kedves első. Ezzel sokat segítettél. Könnyű okosnak lenni, de fogyni nem annyira. Én tudom, sokszor próbáltam, és volt hogy sikerült, de sajnos 4-5 éven belül visszajött. Főleg hogy szültem 2 gyereket is.

második voltam mgint.

2010. nov. 12. 09:59
 4/31 anonim ***** válasza:
40%
Olyan nincs hogy nem lehet fogyni. Tehát ha lehet, akkor már csak akarat kérdése, hogy siránkozik az ember, vagy tesz valamit a helyzet javulásáért. Vagy vesz egy hatalmas ruhát, és egész esküvőn dagadt tehénnek érzi magát, vagy lefog pár kilót (nem kell csontvékony lenni) és már a sikerélménytől is büszke lesz magára.
2010. nov. 12. 10:01
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy normális szalonnak nagyobb méretű ruhái is vannak, esetleg olyan anyagból készített, amik kissé gumírozottak vagy kiengedhetőek. Menj be néhányba és kérdezősködj.

Vagy így hirtelen:

[link]

2010. nov. 12. 10:03
 6/31 anonim ***** válasza:
32%
10:01: szívemből szóltál. Aki annyira szép akar lenni az esküvőjén, az ne nyígjon, és ne a ruhát, meg a karcsú menyasszonyokat csont soványozza, hanem emelje fel a "kis" hátsóját és tegyen valamit! Akármilyen szép a ruha, elefánt méretben semmi nem fog mutatni.
2010. nov. 12. 10:04
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

én 170 magasságomhoz 70 kiló vagyok(és terhes:D)Így is találtam ruhát nagyon könnyen, a férjemével többet szenvedtünk..

Lehet sokan lehurrognak majd,de Pesten, Asia Center,Maggie Bridal szalon...rengeteg ruhájuk van és én pl. a kölcsönzési ár alatt(ugyanis kinéztem egyet,mire oda keveredtem)találtam ruhát,és szép menyasszony voltam:D

2010. nov. 12. 10:08
 8/31 anonim ***** válasza:
87%

Sztem azert van kulonbseg egy 27-es es mondjuk egy 35-os BMI kozott...Mig elobbivel siman kaphato olyan ruha ami jol all, utobbinal mar azert sokkal nehezebb dolga van az embernek...

Menyasszonyom az elso csoportba tartozik, de fogyni szeretne...csak sajnos az a franya lustasag...sztem egyebkent mindenki kepes a fogyasra ki kevesebbet, ki tobbet, de kepes...ha akar es van akaratereje, kitartasa...es ha utana figyel magara, etrendjere akkor nem is fog visszahizni...

En sajnos pont az ellenkezo vagyok, nagyon nehezen hizok...persze arrol sehol egy cikk h megis hogyan tudnek hizni ha napi 4-5000 kaloria beviteltol sem sikerul, ami egy atlagember 3-4 napi szukseglete...

2010. nov. 12. 10:09
 9/31 A kérdező kommentje:

Én 85kiló vagyok.És ha hiszitek ha nem,nem tudok fogyni évek óta sehogy sem,ma ha nem eszek semmit,az meg nem megoldás.

Nem értek azzal egyet aki azt mondja hogy fogyjak le,mert oké én a 85kilómból csak-csak lekoplalnék egy 10est,de ha egy 130kilós nőről beszélünk akkor az is fogyjon le 50kilót csak hogy férjhez menjen menyasszonyi ruhában,amiben jól nézzek ki?

És én se menjek férjez fehér ruhában mert úgy néznék i mint egy dagadt tehén???Ritka p i cs á s válaszokat adtatok,bár a kérdésem az volt ti voltatok-e így!Nem azt kértem hogy oltogassatok hogy fogyjak...SZÖVEGÉRTÉS....

Aki rendesen válaszolt annak köszi.

2010. nov. 12. 10:11
 10/31 anonim ***** válasza:
90%

Egy tanács:

amikor választod a ruhát, ne az domináljon elsősorban, hogy melyik tetszik, hanem hallgasd meg az eladó véleményét is, melyik lenne neked előnyösebb.

Sokan ott hibáznak, hogy olyan ruhát választanak, ami csak a vékony nőkön áll jól, és a végén az esküvőn egy kötözött sonkának néznek ki.

2010. nov. 12. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!