Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mostani lányok nagy többsége a csont vékony pasikra bukik?
Figyelt kérdés
tudom egyéntöl függ de mégis ugy veszem észre és többen is körülöttem hogy a nagytöbbség most erre hajlik.nem azt mondom hogy legyen 260 kilo meg azt se hogy randa szétgyurt kopasz(elénézst akinek nem inge...).én pl sprotolok...nincs rajtam felesleg de nem is vagyok tul izmos.....hogy is van ez akkor ? (jo van barátnöm de sokan panaszkodnak barátok hogy ezt a jelenséget veszik észre)2008. aug. 13. 03:49
1/13 anonim válasza:
Most ez a divat. evvel az EMO-val változott egy picit minden. De ilyen dolgokra szerintem nem lehet választ adni, most ez a divat, később más lesz. De valami olyasmit hallottam hogy állítólag a vékonyabb embereknek ngyobb a nemi szervük.
2/13 anonim válasza:
még anno a német árja hozta magával a kisportolt testet, mert ugye előttük a görög félistenek lebegtek. azóta vannak föllángolásai és szunnyadásai ennek a divatnak.
és szerintem a kigyurt, ráncostarkójúak meg húzzanak melegebb égtájakra, a girnyók meg ne csak a szemetest emelgessék, amikor kiviszik.
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem jók a vékony pasik! Úgy gondolom hogy legyen mit fogni rajta tehát legyen kicsit sportos és akkor minden rendben van. Viszont én sem szeretem a kövér vagy nagyon kigyúrt pasikat.
4/13 anonim válasza:
Én lány vagyok és megmondom őszintén. Undorítónak tartom a hajszálvékony pasikat. Szerintem egy pasi azért pasi h kinézzen valahogy. Legyen sportos, kicsit izmos. A nagyon kigyúrt állat is guszti egy csöppet. A pasiknak az a dolguk, h dolgozzanak (a nőknek is persze), de ők végzik a nehéz munkát, ők emelgetnek stbstb és szerintem egy hajszálvékony srác nem nagyon fogja bírni a melót. Szal egy srác nézzen ki vhogy!!
5/13 anonim válasza:
Szerintem azért mert a vékony pasiknak más a személyisége, mint a sportosaknak, vagy a kigyúrtabbaknak, vagy a mackósaknak. Szerintem ezen kár rágnod magad. Minden nő más pasit keres: valaki érzelmeset, valaki háziasat, valaki szexit, valaki humorosat, valaki meg zsarnokot, más a rosszfiúkra bukik... ez van.
6/13 anonim válasza:
nekem is a vékony pasik jönnek be...sosem jöttek be a kigyúrtabbak...de ez tényleg olyan h vkinek a pap...vkinek a papné
7/13 anonim válasza:
Az én személyes véleményem, hogy nem szeretem sem az egyszálbélű pasikat, sem a kigyúrtakat. Nálam még egy kis fölösleg is elmegy, lehet az aranyos. :)
8/13 anonim válasza:
Nekem konkrétan hányingerem van a kopasz-kigyúrt-aranyláncos pasiktól, viszont nem szép az sem, ha csont és bőr a srác... Szerintem legyen minimális izomzata ahhoz, hogy pl. egy szekrényt arrébb tudjon tolni szobafestésnél, de maradjon meg az arányos, szálkás alkata. Tévénézőizom-tulajdonosok kizárva! :)
9/13 anonim válasza:
eléggé megoszlanak a vélemények úgy látom.
fentebb olvastam, hogy nem bírják a vékony pasik a munkát, erre csak annyit , hogy a barátom, 180 centi, és 60-61 kg, ahhoz képest 14 órázik a hét hat napján, érdekes, Ő bírja?!
nem kell azért ennyire kategorizálni....
10/13 anonim válasza:
Ez szerintem tényleg ugy van,hogy embere válogatja,nálam egy pasi 80kg-nál kezdődik(kb)A barátom 186 cm,és 90 kg,van egy kis hasa is,de megőrülnék ha ledolgozná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!