Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a mostani lányok nagy többsége a csont vékony pasikra bukik?

Figyelt kérdés
tudom egyéntöl függ de mégis ugy veszem észre és többen is körülöttem hogy a nagytöbbség most erre hajlik.nem azt mondom hogy legyen 260 kilo meg azt se hogy randa szétgyurt kopasz(elénézst akinek nem inge...).én pl sprotolok...nincs rajtam felesleg de nem is vagyok tul izmos.....hogy is van ez akkor ? (jo van barátnöm de sokan panaszkodnak barátok hogy ezt a jelenséget veszik észre)
2008. aug. 13. 03:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a vékonyak jönnek be, de sztem ízlések és pofonok. :)
2008. aug. 14. 00:18
 12/13 anonim válasza:
Nekem is a vékony emós pasik jönnek be!
2008. aug. 15. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:

háát...nekem nem csak a vékonyak tetszenek..vagyis inkább az aki egy kicsit macisabb,de pl most egy olyan fiú tetszik aki tök vékony...:Sde igazából nekem az nem tetszik benne hogy olyan marha vékony!!de viszont valami megfogott benne....de még tetszik egy másik srác is de ő már nem annyira...de ő pl egy kicsit ducibb volt, de....ő már annyira nem:) öö..öö.. szerintem nem sok nő vágyik 200kg partenerre..bár mindenkinek más az ízlése...de azt sem hiszem el hogy minden ember csak a piszakafa pasik jönnek be....szal ez szerintem változó

:D

2008. aug. 30. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!