Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a nem csont vékony menyasszonyokhoz szól. Milyen ruhátok volt? Hogy sikerült kölcsönözni? Könnyen találtál?
Túlsúlyom van és már most aggódom hogy hogy fogok kinézni a menyasszonyi ruhában.Akinek túlsúlya van,könnyen talált ruhát?(gondolom a szalonokban csak átlagos és vékony alkatú lányokra van inkább)
milyen ruhátok volt?
Igen, engem is a kérdés feltevés formája bánt! Egyébként a csontvékony és 150 kg-os hölgyek között, azért van átmenet. Én is tudtam fogyni 10 kg-ot az esküvőmre. Egyszerűen azért mert tudtam, hogy az ekrü színű taft ruha, egyébként is optikailag kövéríteni fog, meg az sem tetszett volna, hogy a karom sonkái feszítenek a fotókon. Nekem sem volt egyszerű, de megcsináltam, és pont úgy állt rajtam a ruha, ahogy kellett!k
De hogy a kérdésre is válaszolja, egy normális szalonban el mondják,hogy mi állna neked jó. Meg nyilván nem fogják elővenni az 50 kg-os lányokra való ruhákat, mert azokat át sem tudnák úgy alakítani,hogy jó legyen. De az A vonalú ruha tényleg jó megoldás. Hangsúlyozza amit kell (cici) és takarja, amit nem!
Szia!
Szerintem egy "A" vonalú menyasszonyi ruhával lehet legjobban palástolni a túlsúlyt.
Felül nyugodtan kirakhatod, amid van, hadd irigykedjenek a kismellűek :)) - alul pedig az abroncs gyakorlatilag minden hurkát eltakar. A derekadon nem kell, hogy feszüljön, egy picit lehet lazábbra hagyni.
Egyébként állítom, hogy bármelyik esküvői ruhaszalonban annyi szép ruhát adnak rád, hogy nem győzöl választani, mert mindegyikben gyönyörű leszel.
Én sem voltam a legvékonyabb az esküvőmön, de a ruhában szuper jól éreztem magam.
Sok boldogságot! (És ne mérgelődj, mert az sokkal csúnyább, mint a túlsúly! :)))
igaz, nekem csak szalagavatóm volt, és 46os méretem.
de olyan iszonyat szép pezsgőszínű ruhám volt, hogy mindenki el volt ájulva :D
szóval tény, h vannak husi csajokra való ruhák is, de érdemes lefogyni, mert egy vékonyabb nőn sokkal jobban állnak a ruhák.
Szia!
Sajna én is túlsúlyos vagyok, voltam, de ruhát könnyen találtam.
Bementem a szalonba, és eleve olyanokat mutattak, ami az én testalkatomon is szép lehet.
Találtam egyet,, rámigazították, és meseszép lettem. :)
Ne azzal foglakozz hány kiló vagy, molett vagy e.... Nem ezek a legfontosabb dolgok az életben.
szia
én 175 cm és 75 kg voltam és gyönyörű ruhát találtam.
csak két részes jöhet szóba! a felső részem pánt nélküli volt és olyan volt, ami kihangsúlyozza a dekoltázst(ilyen szív alakú vagy mi volt a kivágása). az alsó rész abroncsos, egyszerű, nem kövérített, sőt. de hidd el, segíteni fognak a szalonban. ha pedig bunkók vagy megjegyzéseket tesznek a súlyodra, akkor ott kell őket hagyni.
Én alapvetően vékony(175/56) vagyok, de aránytalan: széles a vállam és keskeny a csípőm, mell csak minimálisan.
Ráadásul az esküvőkor már hét hónapos terhes voltam és olyan volt a hasam, mintha csak odanyomtam volna egy labdát...
de hallgattam az eladóra és találtunk egy olyan ruhát amiben volt csípőm és nem volt olyan feltűnő a pocim.
Amúgy azért az összegért amiért bérled, rádszabják és egy kicsit össze is koszolhatod. XD
Sok boldogságot!
Én kövér vagyok, és szeretem magam így.
Szalagavatómon szép ruhám volt, szépnek éreztem magam benne. Kicsi boltba mentem, de volt választék, nem sok, de 3-4 ruha akadt rám, plusz lehetett még alakítgatni is.
Nekem egybe ruhám volt, volt pántja, kicsit vastagabb, de olyan, ami kicsit lecsúszik a vállról. Gyönyörű volt.
A szépség relatív, nem kell mindenkinek soványnak lennie, és el kell fogadni az embereket, nem b.szogatni, hogy fogyjál le. Tudjátok kedves piszkálódók, mi kövérek vagyunk, ti hülyék, mi le tudunk fogyni, (ha akarunk), na de ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!