Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a nem csont vékony menyasszonyokhoz szól. Milyen ruhátok volt? Hogy sikerült kölcsönözni? Könnyen találtál?
Túlsúlyom van és már most aggódom hogy hogy fogok kinézni a menyasszonyi ruhában.Akinek túlsúlya van,könnyen talált ruhát?(gondolom a szalonokban csak átlagos és vékony alkatú lányokra van inkább)
milyen ruhátok volt?
Én is túlsúlyos vagyok és még babát is vártam az esküvőmön. A vonalú ruhám volt, fűzős háttal, hogy tudjunk állítani a pocak miatt. És nem néztem ki tejszínhabbal lefújt tehénként. :)
Nem tudom, merre laksz, de Isaszegen, és Gyálon is tudok olyan szalont ahol, olcsón nagyon szép és megfelelő méretű ruhát találhatsz.
Legtöbben csak a Lady Molettit ismerik, de azoknak az áraknak a töredékéért is lehet kölcsönözni. Az én ruhám, kiegészítőkkel (kesztyű, tiara, legényfogó, ékszer, cipő) 50 000 Ft volt, az abroncsot kölcsön kaptam és ennyiért a ruha is az enyém lett, senki sem viselte előttem, vadi új volt, tökéletesen illett rám.
(Halkan megjegyzem, most árulom.:))
Egy molett menyasszony is lehet csodaszép, ne szomorodj el!
Hangsúlyozd azt ami a cérnáknak nincs, pl szép dekoltázs.
A-vonalú nagyszoknyás ruha szép lenne rajtad, esetleg vastad nyakbaakasztós pánttal! És szépséges hosszú fátyollal, meg csepp alakú virágcsokorral! (a csepp alakú csokor is karcsúsít, valmint a kicsit hosszúkásabb, lelógósabb nyakék, esetleg hegyesebb tiara a fátyol elé)
Az én ruhám a Mirmy ruhaszalonból volt és bár rajtam nem volt túlsúly de hallottam más menyasszonyt aki onnan kölcsönzött ruhát és ő kicsit dundi volt szóval esetleg nézz be oda!
Sok boldogságot :)
Ez elég hülye kérdés volt amúgy. Bemész a ruhaboltba és megkérdezed milyen méretekben van és kész. De te itt kiemelted h a nem csont vékony menyasszonyokhoz szólsz. Ezt azért nem kellett volna mert érődik rajtad az irigység. Amúgy nem gáz h túlsúlyos vagy, sztem így is szépen állhat rajtad a menyasszonyi ruha csak válassz olyat ami előnyös. Lényeg h menj be egy szalonba és érdeklődj, az a legtisztább.
Ja és még annyit h olyan nincs h nem tudsz lefogyni, ha van testmozgás és megfelelően étkezel nem létezik h akkor se megy le. Csak akarni kell, de ha te így jól érzed magad akkor semmi gond.
Megtaláltam a honlapját. Elég rosszul vannak fényképezve, a modell sem a legjobb, de legalább látod a kínálatot. :)
Mekkora tapló sok válaszoló. Nem az volt a kérdés, hogy hogyan fogyjon le, hanem a menyasszonyi ruháról kérdezett.
Én 42-es méretű vagyok (nem egy nádszál), és nagyon szép ruhám volt. Nem hófehér (szerintem az jobban vastagít), hanem ekrü. És a felső része színes volt. Na nem nagyon, csak nagyon szép apró hímzett virágminta volt rajta.
Szerintem az is fontos, hogy ne hatalmas abroncsos szoknyát vegyél fel, mert az valóban kövérít. Nekem egy nagyon minimál tüllös alsószoknyám volt, hogy csak éppen megtartsa a szoknya alakját és ne zuhanjon össze.
Mondjuk én varrattam, mert én is tartottam a szalonokban való keresgéléstől. Kicsit többe került, de egy kedves barátnőm tervezte és pont nekem és így pont az én stílusom lett. Ja, és két része, a felsőhöz lehet csináltatni egy nem fehér szoknyát és máris kész a gyönyörű alkalmi ruha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!