Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adtatok ismerősöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adtatok ismerősötök esküvőjén?

Figyelt kérdés
És mennyit illik adni minimum?
2011. jún. 9. 13:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon közeli rokonnak 100.000 körül fogunk adni. Négyen megyünk, és mintha a tesóm lenne (unokatesó, csak szoros a viszony).
2011. jún. 9. 13:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pénztárca függő, de mi pl. ha már megyünk a lagziba, tök mindegy,hogy barát vagy rokon, agy ismerős, fejeként 10 ezret adunk!
2011. jún. 9. 13:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nem négyen megyünk csak:-D Csak akik a 100-ast adják, na:-)
2011. jún. 9. 13:50
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
ha ismerős,akkor akár "nászútat"is adhattok,egy xy helyre ajándékutalvány,mi ilyet kaptunk a barátoktól,egy 4 napos belföldi üdülést,tök jó áron lehet már ilyeneket kapni.Egyébként a 10-15 /fő reális kb. szerintem.
2011. jún. 9. 13:53
 15/26 napietus ***** válasza:
közeli barátnál, rokonnál természetesen mi is lényegesen többet adunk.
2011. jún. 9. 13:53
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
attól függ. ha csak esküvőre mész,akkor vagy egy kis ajándék,esetleg utalvány-mi 5000.- ikeásat adtunk,vagy ugyanennyi pénz. ha a lakzira is,akkor semmit,csak a menyasszonytáncnál 5000.-.
2011. jún. 9. 13:54
 17/26 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Ez attól is függ, hogy lesz-e menyasszonytánc.

Ha nem ajándékot kérnek, hanem helyette pénzt, és nem mi vagyunk a keresztszülők (illetve a násznagyok), akkor 10 e Ft-ot, és a táncba fejenként 1 vagy 2 e Ft-ot (4 tagú családdal számolok).

Üdv!

2011. jún. 9. 13:55
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem járok esküvőre, még arra sincs pénz hogy ruhát szerezzünk, amiben elmehetnénk. A legközelebbi barátaim szerencsére még nem esküdtek meg, várhatóan 1-2 év múlva fognak, nekik a baráti körrel összedobunk egy nagyobb ajándékra, kb 20e forintig mehet a dolog fejenként. A húgomra többet szánok majd egyszer.. Szerencsére csak 3 barátom van, akinek ott leszek az esküvőjén:S

Ha nekem lesz esküvőm, nem fogok egy fillért sem kérni, sem ajándékot, mert nekem az lesz az ajándék, ha a barátaim azon a napon velem együtt örülnek! És eszükbe sem jut, hogy most mit fognak enni jövő héten.. sajnos kb. a templom egere rétegből származom, mint az a fentiekből látszik:)

2011. jún. 9. 14:27
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
Mi 20 ezret szoktunk fejenként, minimum. Volt hogy eurót adtunk, azt is kb. 20e/fő.
2011. jún. 9. 14:59
 20/26 A kérdező kommentje:

14:27

mi is ilyen helyzetben vagyunk :(

2011. jún. 9. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!