Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha esküvő előtt 5 nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?

Figyelt kérdés
A sztori hosszú lenne,ha valaki kérdez részleteket leírom.
2011. jún. 8. 07:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:
Lemondtam!!Amúgy ma lett vna,sóval ha nem mondtam volna le,akkor most nem tudnék itt írni,ha nem készülnöm kéne:)De minden rosszba van valami jó is:)Most nem lagzival,ha nem bulival ünneplem meg a születésnapomat!!!:):):)
2011. jún. 11. 09:14
 62/64 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező! ÉS a másik kislánnyal mi lesz? Azzal a közveszélyes őrültel marad? Te ezt hagyod? Látleletet vetettél?
2011. jún. 13. 14:54
 63/64 anonim ***** válasza:
Ezekben a helyzetekben nem a nőt sajnálom, hanem a két gyereket... Szégyelljétek el magatokat, hogy a gyerekek előtt így viselkedtek! Gyámhatósággyanús... ha rajtam múlna, elvenném tőletek a gyerekeket. Komolyan!
2013. jún. 18. 21:57
 64/64 anonim ***** válasza:
Legközelebb mi lenne? Ütné a gyereket. Ismerősöm ebbe a cipőbe volt..verte a pasi, esküvő előtt is kék zöld folt volt. Hozzáment. A helyzet változatlan, még dúrvább is!
2013. jún. 19. 14:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!