Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?
azonnal szabadulj meg tőle.ne legyen egy percig sem bűntudatod.
Sok nő nem meri ezt megtenni,és egész életükbe veri a férjük.Ne hagyd magad kérlek.
Akár jelentsd fel,de hagyd ott!!!!
nem baj mit mondanak,azért valamit csak tudnak csinálni.
Ügyes voltál hogy ott hagytad.
Mindenképp mutasd mneg dokinak.
Jól értettem, hogy először te ütöttél oda neki a porszívócsővel? Ha igen, akkor mit vártál, hogy ő meg visszasimogat?
Én is utálom az agrassziót, az ilyet is, hogy hazajön s szétrúgja a porszívót, mert neki éppen olyan van.
De szerintem nem abban kellene határozottnak lenned, hogy verekszel vele, hanem hogy nem öntörvényűen bíráskodsz, hanem a megfelelő szervekhez fordulsz.
Látleletet szerintem nem a rendőrségen vesznek fel, hanem orvos. De szerencsére nem kellett még mennem!
Szerintem az orvos se fog hülyének nézni, hogy csak pár napra rá mentél, hiszen senki nem olyan bátor, magabiztos ilyen helyzetben. Ha pedig elmondod, hogy éppen házasság előtt álltok (ő is biztos megkérdőjelezi, hogy miért akarsz hozzámenni) és hogy két gyerek boldogságáról is szó van (de így hogy lesz boldogság?), akkor biztos megért, hogy először mérlegelni akartál.
"Ez volt a második,h kezet emelet rám,kék zöld az arcom,a fülemmel meg megyek orvoshoz mert alig hallok rá!"
Akkor nem csak egy "kis odalegyintésről" van szó.
Ez egy brutális állat, azonnal tipli. És örülhet, hogyha nem jelented fel!
Én férfi vagyok és abszolút nem egy feminista beállítottságú, de azt üzenem a kedves EX(!)vőlegényednek, hogy szarja össze a bokáját és vegye el Conan-t a barbárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!