Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha esküvő előtt 5 nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?

Figyelt kérdés
A sztori hosszú lenne,ha valaki kérdez részleteket leírom.
2011. jún. 8. 07:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd ott a pics@'ba, és menj be a rendőrségre. A nyomok egyértelműen testi bántalmazásra utalnak, talán tesznek is valamit.
2011. jún. 8. 07:57
 22/64 A kérdező kommentje:
De ha bemegyek lát leletet vetetni,akkor automatikusan fel is jelentik,vagy nem?Mert én úgy tudom...
2011. jún. 8. 07:57
 23/64 anonim ***** válasza:
92%

azonnal szabadulj meg tőle.ne legyen egy percig sem bűntudatod.

Sok nő nem meri ezt megtenni,és egész életükbe veri a férjük.Ne hagyd magad kérlek.

Akár jelentsd fel,de hagyd ott!!!!

2011. jún. 8. 07:58
 24/64 A kérdező kommentje:
Ott hagytam,tegnap előtt reggel hazajöttem,de ennyi idő elteltével,h menjek orvoshoz?!Azt mondják,miért nem azonnal léptem...
2011. jún. 8. 07:59
 25/64 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd ott nem éri meg egy ilyen ember, gondolj bele most komolyan mi lesz a következő? Én azon töröm a fejem hogy lehetnek ennyire mocsok disznó emberek, nem hogy védenék a menyasszonyukat úgy megverik hogy csak na.
2011. jún. 8. 08:01
 26/64 anonim ***** válasza:
91%

nem baj mit mondanak,azért valamit csak tudnak csinálni.

Ügyes voltál hogy ott hagytad.

Mindenképp mutasd mneg dokinak.

2011. jún. 8. 08:01
 27/64 anonim ***** válasza:
92%
Ó te jó ég! Hát ti nem vagytok normálisak! Ő azért,mert csak azért verekszik,mert te a gyerekekkel foglalkozol,nem pedig vele,Te pedig azért,mert ezek után még fontolgatod,hogy hozzá menjél e. Kérdem én minek? Verekedjetek csak nyugodtan,ha nektek(vagy csak neki) ez jelenti a családi idillt,de minek ezt hivatalossá tenni,hogy amikor már meguntátok egymás sz@rrá verését,akkor még egy ocsmány válást is meg kelljen élni a gyerekeknek?
2011. jún. 8. 08:05
 28/64 anonim ***** válasza:
77%

Jól értettem, hogy először te ütöttél oda neki a porszívócsővel? Ha igen, akkor mit vártál, hogy ő meg visszasimogat?

Én is utálom az agrassziót, az ilyet is, hogy hazajön s szétrúgja a porszívót, mert neki éppen olyan van.

De szerintem nem abban kellene határozottnak lenned, hogy verekszel vele, hanem hogy nem öntörvényűen bíráskodsz, hanem a megfelelő szervekhez fordulsz.

Látleletet szerintem nem a rendőrségen vesznek fel, hanem orvos. De szerencsére nem kellett még mennem!

Szerintem az orvos se fog hülyének nézni, hogy csak pár napra rá mentél, hiszen senki nem olyan bátor, magabiztos ilyen helyzetben. Ha pedig elmondod, hogy éppen házasság előtt álltok (ő is biztos megkérdőjelezi, hogy miért akarsz hozzámenni) és hogy két gyerek boldogságáról is szó van (de így hogy lesz boldogság?), akkor biztos megért, hogy először mérlegelni akartál.

2011. jún. 8. 08:06
 29/64 anonim ***** válasza:
93%

"Ez volt a második,h kezet emelet rám,kék zöld az arcom,a fülemmel meg megyek orvoshoz mert alig hallok rá!"

Akkor nem csak egy "kis odalegyintésről" van szó.

Ez egy brutális állat, azonnal tipli. És örülhet, hogyha nem jelented fel!

Én férfi vagyok és abszolút nem egy feminista beállítottságú, de azt üzenem a kedves EX(!)vőlegényednek, hogy szarja össze a bokáját és vegye el Conan-t a barbárt.

2011. jún. 8. 08:06
 30/64 A kérdező kommentje:
Nem ütöttem akkorát,ami arra adott volna okot,h szétverje a fejemet!Ráadásul rövid a hajam,el takarni se tudom,az alapozó itt már nem segít...
2011. jún. 8. 08:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!