Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha esküvő előtt 5 nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?

Figyelt kérdés
A sztori hosszú lenne,ha valaki kérdez részleteket leírom.
2011. jún. 8. 07:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
0%
Mivel az esküvő a küszöbön (volt), valószínű idegesebb volt a párod. Nagy lépés ez, olyan dolog, amit nem tudsz előre megmondani, hogy fogsz reagálni. Mint a szülés, nem tudhatod előre, hogy nyavajgás nélkül kibírod:D Az ilyen nagy dolgok olyanokat is kihozhatnak az emberből, ami csak akkor történik meg, máskor nem. Persze az embernek kontrolálnia kell magát, de sajna ez nem mindig megy. Ha előzőleg kiegyensúlyozott párkapcsolatotok volt, soha semmi nem utalt ilyesmire, ha rögtön bocsánatot kért és láttad rajta a megbánást, és nem hagytad magad (visszaütöttél), talán el kéne beszélgetnetek. Ülj le vele nyugodtan, és őszintén mondja el, hogy hogyan történhetett ez meg vele, mi váltotta ki. Én adnék neki egy esélyt. Látta, hogy nem hagyod magad.
2011. jún. 8. 07:49
 12/64 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam rajta,de rajta is vannak nyomok,meg nem akarok én herce hurcát!A fülem attól nem javul meg!A gyerekek miatt van bűn tudatom,mert keresik egymást,meg az ő kislánya is azt várja h találkozzunk,mert csinált nekem emlék lapot...az após jelölt persze engem mocskol,de neki is engem szidott,akik ott laknak,meg dolgoznak,mindenki engem véd nyugtat,mert egyszer sikeresen kirohantam az utcára és ők védtek meg...csak vissza kellett mennem a gyerekekhez...
2011. jún. 8. 07:49
 13/64 anonim ***** válasza:
92%
kérdező hidd el nagy hibába esnél nekem is van egy hasonló történetem ha akarod privátba elmesélem, és meg fogod érteni miért ne ess bele ilyenbe. Mondom én még fel is jelenteném mert az nem normális hogy összeroncsolja az arcodat, most komolyan mit akar következőre???
2011. jún. 8. 07:52
 14/64 A kérdező kommentje:
Ha először vert volna ennyire el,akkor le is ülnék vele,de 3 hete is kaptam rendesen,régebben csak 1 pofont!Nem tudom mit hitt...kék zöld fejjel állok az oltár elé?!Lehet h provokáltam,de ilyet még kiskoromba a saját apámtól se kaptam soha!
2011. jún. 8. 07:52
 15/64 anonim ***** válasza:
91%
7:49 -es vagyok: Közben írtál.:( sztornó az egész, amit írtam. Hagynám ott a pic ába, ez már nagyon durva!
2011. jún. 8. 07:53
 16/64 anonim ***** válasza:
91%

Csináltass egy látleletet is! Később ki tudja mire lesz még jó!!! (Ha ezek után esetleg még zaklatna, és további hasonló "eredményeket" produkál, akkor már ennyivel is több bizonyíték van a kezedben!)

Ha most (esküvő előtt) ilyen durva, mi lenne később?

Szerintem jól cselekedtél, nemcsak a saját, de gyermeked érdekében is. Milyen légkörben nevelkedne?

2011. jún. 8. 07:53
 17/64 A kérdező kommentje:
Most ha f.jelentem ő max pénzbírságot kap,amit nem tőle,ha nem a kislányától vennék el,mert egyedül neveli!A kislány meg nem ártott,az én hallásom se fog attól megjavulni!MEg így harmad nap kiröhögnének,h mit akarok itt,miért nem akkor mentem be....
2011. jún. 8. 07:54
 18/64 anonim ***** válasza:
93%

Sok férfinál így indul a dolog. Egyszer megüti a nőt.... aztán mégegyszer.... Meg megint.

Más lenne, ha egy pofon lett volna ( bár én azt sem tudnám megbocsájtani, valamint utána mindig rettegnék, ha mondjuk felemelné a kezét..), de ő szabályosan vert. A földön. A gyerek szeme láttára.

Ne menj hozzá és ne is találkozz vele.

2011. jún. 8. 07:54
 19/64 napietus ***** válasza:
91%

atyaég, hozzá ne menj! a gyerekek attól még találkozhatnak, ezt majd megbeszélitek, ha lenyugodtak a kedélyek. és az nem érv, hogy ideges volt az esküvő miatt. hány helyzet van az életben, amikor feszült az ember, akkor mindig össze fogtok verekedni?

nekem 2 éve volt az esküvőm, ha ilyen történik előtte pár nappal, lefújtam volna, pedig szinte minden ki volt fizetve előre. de apám sem hagyta volna, hogy ilyen emberhez hozzámenjek.

2011. jún. 8. 07:55
 20/64 napietus ***** válasza:
93%
ja, még annyi, hogy ha halláskárosodásod lett és ezt igazolni tudod, követelhetsz kártérítést is a büntetőeljárás alatt. ügyvédhez menj, ne az anyakönyvvezetőhöz.
2011. jún. 8. 07:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!