Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha esküvő előtt 5 nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?

Figyelt kérdés
A sztori hosszú lenne,ha valaki kérdez részleteket leírom.
2011. jún. 8. 07:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy mondják azt, hogy miért nem azonnal mentél. Hidd el, nem veled fognak kötekedni. Eleve, ha orvoshoz mész, akkor megkérdezik, hogyan történt. Én egyszer egy kitört ablakkal elvágtam az arcom, és menni kellett vele ügyeletre, mert szétnyílt, és akkor is végigkérdezték, hogy hogy történt a baleset, meg ki volt még ott rajtam kívül, szerintem ott is arra gyanakodtak, hogy valami más történt, pedig csak én voltam iszonyú béna. Na, lényeg, hogy úgyis meg fogják kérdezni, hogy mi történt, és azt hiszem, ilyenkor hivatalból fel is kell jelenteniük. (Természetesen mást is mondhatsz, de gondolj bele, hogy aki ezt veled megteszi, az megteszi majd mással is, esetleg a saját gyerekével is, ha az hozza ki a sodrából. Mindenkinek jobb, ha erre esélye sem lesz.)
2011. jún. 8. 08:11
 32/64 anonim ***** válasza:
77%

Én azt nem értem, hogy egy ilyen vadállattal hogyan tudtál együtt lenni?

Hogy most elvert és 3 héttel ezelőtt is, annak kellett hogy legyenek előjelei!

2011. jún. 8. 08:11
 33/64 anonim ***** válasza:
93%
Normális vagy? Már ne is haragudj a kérdésért... Nekem az első ilyen után teljesen egyértelmű lett volna, h fogom a cókmókomat, és megyek amerre látok. Nagyon szép, h a gyerekek érdekeit nézed, de szerinted az az ő jólétüket szolgálja, h végignézik, ahogy téged kék- zöldre ver a férj- jelölt. Hát NEM! Az sem érdekelne, h ki mit mond, de ne szórakozzunk már, tönkretesz téged (főleg ha valami maradandó károsodásod lesz), tönkreteszi a gyerekeket (ezek után őket is megüti, ha úgy tartja kedve). Ha vele maradsz, itt fogsz siránkozni a fórumon, h milyen rossz az életed, és milyen szemét a párod!
2011. jún. 8. 08:12
 34/64 anonim ***** válasza:
17%

"Nem ütöttem akkorát,ami arra adott volna okot,h szétverje a fejemet!Ráadásul rövid a hajam,el takarni se tudom,az alapozó itt már nem segít..."

Mi a francot vártál, ha te ütötted meg először, én is elverném asszonyt, ha kezet emelne rám, és úgy hogy többet eszébe se jusson, De szerencsére egyikünknek se jut eszébe a verekedés.

Nem ártana tudni a többi verés hátterét is, mert így nem lehet egyértelműen igazságot tenni.

Lehet lepontozni, de nekem ez a véleményem.

2011. jún. 8. 08:14
 35/64 A kérdező kommentje:

Most az is kivágta nála a biztosítékot,h az első eset óta nem is voltam hajlandó vele aludni...először kilátástalannak láttam a helyzetet,mondom ettől nem tudok szabadulni,ez egy állat,de most nem tudott visszatartani,hiába ígérgetett,meg mondott minden félét,szorongatott...mondtam ha nem enged segítségért kiáltok...mert kiabáltam végig,már a számat fogta be,mondván h égetem...a telefonomat szokta elvenni,egyet szét is tört....!

Oké,ha feljelentem,de megkeresik őt is...és akkor oda vissza játék,mert védtem magamat,tanúm nincs,mert egy 7 évesnek nem fognak adni a szavára!

2011. jún. 8. 08:15
 36/64 A kérdező kommentje:
Előtte végig engem ócsárolt,k.rvázott,piszkált,h foglalkozzak vele!Leült,mint aki jól végezte dolgát,én akkor dugtam be a konnektorba a porszívót,fordultam kettőt,porszívó darabokra rúgva...ha vita volt,mindig az én értéktárgyaimat tette tönkre,vagyis próbálta...
2011. jún. 8. 08:17
 37/64 anonim ***** válasza:
90%
Mi a szarnak tanú,ott vannak rajtad a bizonyítékok!
2011. jún. 8. 08:19
 38/64 A kérdező kommentje:
Amikor először esett nekem,akkor az volt bajára,h fekve tévéztem a nappaliba este,és elbólintottam...felkeltett és azt akarta h ülve tévézzek...mondom miért?!A válasza:"Mert elalszol"...Akkor mi van ha elalszok?!Jaaa ugye férfiból van és nem kapta meg amit akart...na először ezért lettem elverve!!!!Ezért törte szét az új telefonomat,hívta anyumat panaszkodni...mert h ő kinn volt a gyerekekkel a városba,mire hazaért én "zombi" lettem(az ő szavai)
2011. jún. 8. 08:20
 39/64 anonim ***** válasza:
91%

Semmiképp se menj hozzá,felnőtt emberek ritkán változnak meg,nagy az esély,hogy házasság alatt is meg fogja tenni.

Bocs,de meg kell kérdeznem:megcsaltad?

Nem fogom védeni,ha igent írsz,mert tudom,hogy nem az a megoldás,hogy megüt,csak kíváncsi vagyok.

30/F

2011. jún. 8. 08:21
 40/64 anonim ***** válasza:
90%

Hát semmi esetre se hagyd, hogy visszakönyörögje magát.

A gyerekek jóléte nem 1 stabil indok, hiszen nekik egyáltalán nem jó hosszutávon az ilyen.

2011. jún. 8. 08:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!