Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha esküvő előtt 5 nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?

Figyelt kérdés
A sztori hosszú lenne,ha valaki kérdez részleteket leírom.
2011. jún. 8. 07:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
81%

Te jó ég, teljesen ledöbbentem az olvasottakon. Ez a férfi egy elmebeteg, közveszélyes pszichopata. Gyógykezelésre van szüksége. Egy ilyen vadállat közelébe felnőtt ember se menjen, pláne ne kiskorú gyerekek! Ez félelmetes!!!!

Csak úgy megsúgom hogy amit művel, az kimeríti a kiskorú veszélyeztetésének a fogalmát. Amit csinált, az bűncselekmény, ezért nem pénzbírság jár hidd el (egyik ismerősöm az exfeleségének a pasiját kalapálta el, és kiskorú veszélyeztetéséért állt bíróság előtt, mert a gyerekek végignézték, csak azért nem csukták le, mert végül a nő visszavonta a feljelentést, mindenesetre a melójának így is búcsút mondhatott mert közalkalmazott volt)... Most még csak téged vert el, később a saját gyerekét fogja. Ez BIZTOS. Majd ha nagyobb lesz a kislány, és bulizni akar, rövid szoknyát felvenni, vagy fiúkkal ismerkedni, majd az ő fejét is szét fogja verni. Ebben 1000%ig biztos lehetsz, még ha jelenleg úgy is tűnik hogy nem bántaná a gyereket.

Hidd el, tapasztalatból beszélek, amíg kicsi voltam addig csak anyám kapott, engem meg babusgatott, ahogy nagyobb lettem, akkor kaptam én is! Tönkrementek az idegeim, többször kerültem idegösszeomlással kórházba. Ezt akarod a gyerekeknek?

Az ő kislányának hol az anyja? Nagyszülők?

Ha egy icipici felelősségérzet is van benned akkor elmész látleletet venni, feljelentést teszel.

Nagyon aggódok szegény kislányért...

2011. jún. 8. 12:20
 52/64 anonim ***** válasza:
80%

Rövid leszek... végig sem olvastam... csak addig, hogy nem ez volt az első eset.

Én menekülnék... qrva gyorsan!!! És nem érdekelne, hogy a kislányok mennyire keresik egymást, majd találkoznak máshol., máshogyan.

Apám kb 4-5 éves korom óta veri anyámat... 27 éves vagyok... a mai napig nem hagyták abba!!!! Ne kösd az életed egy ilyen férfihoz, mert a gyerekek és te is nagyon meg fogjátok bánni!!! Ne akard a lányodnak, hogy szörnyű gyerekkora legyen, és minden nap anyuci kék-zöld fejét kelljen néznie.

2011. jún. 8. 13:23
 53/64 anonim ***** válasza:
80%

Én már akkor otthagytam volna, amikor az első pofon elcsattant. Aki egyszer megüt, az később többször megteszi. Ne akard tönkretenni az életedet. és a kislányodét. Mert ma még csak téged üt, holnap őt is.

Egyébként már a leku.vázást sem kellene hagyni. Felejtős.

2011. jún. 8. 13:56
 54/64 anonim ***** válasza:
80%
Ha visszemész valamikor hozzám ami úgyis így lesz, akkor feleslegesen balhézol, és döbtok ki százezreket a lemondással.
2011. jún. 8. 22:05
 55/64 anonim ***** válasza:
*hozzá, nem én vagyok az érintett :D Sőt nem is ismerem őket, csak félregépeltem.
2011. jún. 9. 00:58
 56/64 anonim ***** válasza:
80%
ez a csávó nem százas! menekülj inkább és el se tudjon érni téged sehol meg megkeresni.
2011. jún. 9. 07:45
 57/64 anonim ***** válasza:
72%
Úgy otthagynám mint a sicc!!
2011. jún. 9. 17:27
 58/64 A kérdező kommentje:
Bocsi,h nem írtam 2 napig,de nem voltam gép közelbe!Nem megyek vissza hozzá,kizárt!!!!!Csak kíváncsi voltam mások véleményére,mert azt hittem,h én vagyok a hunyó...de aki mellém állt annak köszönöm a nyugtatást!!!
2011. jún. 10. 06:51
 59/64 anonim ***** válasza:
80%
Szinte mindenki melléd állt,aki azt mondta,hogy hagyd a francba,csak van aki keményebben fogalmazott,de nem téged akart bántani!
2011. jún. 10. 08:46
 60/64 anonim ***** válasza:
Engem falnak nyomott a torkomnál fogva,250 személyes volt a lagzi,végigcsináltam,5 év után elváltam,nem bírtam tovább!Embert így gyúlőlni mint őt?Nem gondoltam,hogy van ilyen!
2011. jún. 11. 08:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!