Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esküvő előtt 5 nappal elverne a vőlegény ti is lefújnátok mindent?
Te jó ég, teljesen ledöbbentem az olvasottakon. Ez a férfi egy elmebeteg, közveszélyes pszichopata. Gyógykezelésre van szüksége. Egy ilyen vadállat közelébe felnőtt ember se menjen, pláne ne kiskorú gyerekek! Ez félelmetes!!!!
Csak úgy megsúgom hogy amit művel, az kimeríti a kiskorú veszélyeztetésének a fogalmát. Amit csinált, az bűncselekmény, ezért nem pénzbírság jár hidd el (egyik ismerősöm az exfeleségének a pasiját kalapálta el, és kiskorú veszélyeztetéséért állt bíróság előtt, mert a gyerekek végignézték, csak azért nem csukták le, mert végül a nő visszavonta a feljelentést, mindenesetre a melójának így is búcsút mondhatott mert közalkalmazott volt)... Most még csak téged vert el, később a saját gyerekét fogja. Ez BIZTOS. Majd ha nagyobb lesz a kislány, és bulizni akar, rövid szoknyát felvenni, vagy fiúkkal ismerkedni, majd az ő fejét is szét fogja verni. Ebben 1000%ig biztos lehetsz, még ha jelenleg úgy is tűnik hogy nem bántaná a gyereket.
Hidd el, tapasztalatból beszélek, amíg kicsi voltam addig csak anyám kapott, engem meg babusgatott, ahogy nagyobb lettem, akkor kaptam én is! Tönkrementek az idegeim, többször kerültem idegösszeomlással kórházba. Ezt akarod a gyerekeknek?
Az ő kislányának hol az anyja? Nagyszülők?
Ha egy icipici felelősségérzet is van benned akkor elmész látleletet venni, feljelentést teszel.
Nagyon aggódok szegény kislányért...
Rövid leszek... végig sem olvastam... csak addig, hogy nem ez volt az első eset.
Én menekülnék... qrva gyorsan!!! És nem érdekelne, hogy a kislányok mennyire keresik egymást, majd találkoznak máshol., máshogyan.
Apám kb 4-5 éves korom óta veri anyámat... 27 éves vagyok... a mai napig nem hagyták abba!!!! Ne kösd az életed egy ilyen férfihoz, mert a gyerekek és te is nagyon meg fogjátok bánni!!! Ne akard a lányodnak, hogy szörnyű gyerekkora legyen, és minden nap anyuci kék-zöld fejét kelljen néznie.
Én már akkor otthagytam volna, amikor az első pofon elcsattant. Aki egyszer megüt, az később többször megteszi. Ne akard tönkretenni az életedet. és a kislányodét. Mert ma még csak téged üt, holnap őt is.
Egyébként már a leku.vázást sem kellene hagyni. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!