Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól gondolom, hogy nem illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy nem illik úgy meghívni esküvőre egy házaspárt, hogy a gyerekeiket nem hívom meg?

Figyelt kérdés
Kb. 10 olyan ember is van, akikkel jó viszonyt ápolunk a barátommal, de még a feleségeket sem igazán ismerjük, persze tudjuk, hogy hogy néznek ki, de nem beszéltünk még talán sohasem velük. Az nagyon bunkó dolog lenne, ha őket sem hívnánk meg, de a gyerekeket már tényleg nem szeretnénk, mert mindenhol van minimum kettő, de inkább 3-4 gyerek, és ez így még kb. 30 főt jelentene, ami azért nem kis plusz kiadás. Ilyenkor mit lehet tenni?
2011. jún. 7. 14:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

15:39es vagyok.

Minek ennyire felhaborodni? Csak az igazat mondtam es jo tanacsot is irtam.

Igenis hulye gyerek az olyan amelyik annyira hisztis es nem tud viselkedeni! A szulok pedig megnagyobb hulyek, hogy elviszik oket olyan helyre, ha nem tanitottak meg viselkdeni.

Hitvany idegolo kis taknyok!

2011. jún. 7. 17:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Itt az egyik kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..

elég sokan írtak...

2011. jún. 7. 17:28
 23/25 anonim ***** válasza:
7%
engem is lepontoztak :D pedig csak annyit írtam hogy felénk sosincsen sértődés abból, ha gyerekek nincsenek meghívva. következő kommentem legyen seggnyaló és hazug?
2011. jún. 7. 21:43
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
ez a pontozás! olyan infantilis dolog
2011. jún. 7. 22:25
 25/25 anonim ***** válasza:

...rájöttem, hogy technikailag sem megoldható

Hogy lenne?

"Szeretetttel meghívunk az szép ünnepünkre,esküvőnkre,

de a büdös kölkeiteket hagyjátok otthon ám!"

2011. jún. 8. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!