Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól gondolom, hogy nem illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy nem illik úgy meghívni esküvőre egy házaspárt, hogy a gyerekeiket nem hívom meg?

Figyelt kérdés
Kb. 10 olyan ember is van, akikkel jó viszonyt ápolunk a barátommal, de még a feleségeket sem igazán ismerjük, persze tudjuk, hogy hogy néznek ki, de nem beszéltünk még talán sohasem velük. Az nagyon bunkó dolog lenne, ha őket sem hívnánk meg, de a gyerekeket már tényleg nem szeretnénk, mert mindenhol van minimum kettő, de inkább 3-4 gyerek, és ez így még kb. 30 főt jelentene, ami azért nem kis plusz kiadás. Ilyenkor mit lehet tenni?
2011. jún. 7. 14:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
hát ha kicsik még a gyerkőcök,akkor mindenképp ott a helyük a szüleiknél,tehát nem tudod őket nem meghívni, ha a szülőket hívod - viszont létszámba annyira nem számítanak bele,hisz alig fogyasztanak (kajából is kevesebbet,mint a felnőtt, alkoholból meg ugye semmit). Ha viszont már nagyobbak, akkor szerintem amúgy se mennek el,hisz nem is ismernek titeket. Ha meg már felnőttek,akkor meg sem kell őket hívnod, biztosan megértik, hogy ők végül is idegenek a számodra.
2011. jún. 7. 14:33
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
Hát lehet, hogy nem illik gyerek nélkül meghívni őket, De én 2 hete voltam egy kisebb létszámú esküvőn, és ott volt 1-2 kisgyerek. Na az egyik végig! a polgári szertartás alatt visítozott, kiabált, össze vissza szaladozott, persze semmi értelmeset nem hallottunk a szertartás alatt. Elég zavaró volt a számomra. Na és ennek a kislánynak az anyja volt a fotós, na ugyebár az anya próbálta szabályozni a gyereket, de ez nem sikerült. Sok fénykép nem készült a szertartásról, mert hát a gyerek ki akart menni, az anyja kivitte, így hát az aláíráson át a gyűrűhúzásig mindenről lemaradt. A legvégén a pezsgőzéskor csinált több képet, akkor sikerült lecsendesíteni a gyereket. Én a pár helyébe biztos mérges lettem volna. Nem voltam sok esküvőn, de mindig találkoztam visítozós gyerekekkel, és emiatt én sem szeretném, ha az én esküvőmön is mindenki a síró gyerekeket nézné, nem a szertartásokat.
2011. jún. 7. 14:35
 13/25 Antóniaa ***** válasza:
77%
Az nem illetlenség, ha csak a szertartásra hívjátok meg az ismerősöket család nélkül. Sőt,ebben az esetben sztem az a legjobb megoldás. És még pénzetekbe sem kerül...
2011. jún. 7. 14:36
 14/25 Antóniaa ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:35

A fotós történettel kapcsolatos véleményeddel egyet értek. Ha elvállalta a fényképezést,miért nem bízta másra a gyereket... Viszont azzal,hogy nem akarsz gyerekeket az esküvődre.. na ezzel nem. A vendégekhez és a családhoz hozzá tartoznak a gyerekek. Kiváncsi lennék,ha neked lesz gyerek és közlik hogy ne vidd magaddal mert nem kellenek a sírós gyereke, akkor az hogy esne?

2011. jún. 7. 14:38
 15/25 anonim ***** válasza:
27%

De igen illetlenseg. De a kiskolykosoket nem art ha nem vinnek el a szertartasra.

Tenyleg borzalmas lehet a templomban egy hulye visitozo gyerek.

2011. jún. 7. 14:39
 16/25 anonim ***** válasza:
7%
14:39es vagyok. Esetleg ahhoz, hogy el legyen kerulve a neveletlen kolykok visitozasa, nyavogasa, jo lenne ha sikerulni megbizni egy szemelyt arra, hogy ezeket a "draga" gyermekeket szepen vezesse ki a templombol, ha nem tanitottak meg oket viselkedni!
2011. jún. 7. 14:45
 17/25 anonim ***** válasza:
23%
14:35-ös vagyok. Még nem állok esküvőszervezés előtt,hogy el kelljen döntenem akarok-e kisgyerekeket esküvőre, csak ez az eset annyira elgondolkodtatott, hogy hirtelen felindulásból én is azt mondom, mondtam, hogy ne legyen kisgyerek ott az enyémen. Voltak más kisgyerekek is ott, és ők tényleg szépen, csendben ültek. Ha mindegyik ilyen lenne tényleg nem lenne kérdés, mert persze egy család, meg a kajával sem kéne sokkal többel számolni. Csak még mindig ott van bennem, hogy kiabál az anyja után, amikor ott van, próbál fényképezni, aztán inkább fényképek nem készültek, meg mindenki a kisgyereket bámulta.
2011. jún. 7. 15:02
 18/25 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem egy kis gyereknek nem való az esküvő, tehát én nem vinném el különben se (persze nekem van hova rakni).

Nálunk pl két különböző meghívó lesz egyik csak szertartás, másik vacsira is. Esetleg őket csak a szertartásra hívnátok.

Vagy amikor átadjátok a meghívót megbeszélitek. Ha nem csak inngyenélősködni megy oda (és van hova lerakni a gyerkőcöt), akkor tuti nem lesz sértődés.

2011. jún. 7. 15:29
 19/25 gublug ***** válasza:
6%

a te esküvöd

állj a sarkadra

azt hivsz meg akit akarsz

érezd jól magad az esküvődön

ha nekem nem tetszene apám bnőjét se hívnám meg!

2011. jún. 7. 16:28
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

Aki sajnálja a kisgyerektől azt a szelet süteményt amit megenne, az inkább felnőtteket se hívjon, csapjon egy 2 tanús esküvőt és akkor nem kell az anyagiakon törni a fejét. Ne haragudjatok, de azért nem meghívni egy gyereket, mert ő is fogyaszt!

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

Elég furán gondolkodnak itt páran. Főleg arra gondolok, aki lehülyézi a gyerekeket. Remélem ő is hülye gyerek volt annak idején, és mondták is neki. Egyébként a sajátodat is lehülyéznéd???

2011. jún. 7. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!