Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Boríték, menyasszonytánc....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boríték, menyasszonytánc. Csak nekem idegen ez?

Figyelt kérdés

Mi nem szeretnénk, ha a családtagjainknak plusz kiadása lenne miattunk. Akit meg nem családtagként hívunk meg, azoknak el is mondjuk, hogy eszükbe ne jusson pénzt adni! Inkább valami aranyos kis ajándékot.

Egyszerűen nem esne jól elfogadni, pont azért, mert nekünk sincs sok, és jobban esik a tudat, hogy másnak sem fog hiányozni az összeg, ami hozzánk vándorolna.

Nem tudom megérteni azt a hozzáállást sem, hogy "nem kell ajándék, lesz menyasszonytánc".

Számomra az a természetes, hogy akiket meghívok, azokat tényleg megvendégelem, nem akarom megkeresni rajtuk a vacsora árát.

Nem is lesz lagzink, többek között ezért sem.

2011. máj. 20. 12:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"ez ugyanis cigány szokás"

Cigány a túrót!!!!!!! Nálunk a faluban soha nem voltak cigányok (nem engedték őket), mégis világ életben szokás volt. És szerintem az is egy marha (lehet lepontozni!), aki egy filmet tényként kezel. Pláne, ha nem is magyar film....

2011. máj. 23. 18:23
 22/22 anonim ***** válasza:
52%
En kikotottem, hogy NINCS menyasszonytanc, tancolok en szivesen a vendegekkel, ha valaki felker, de nekem oszinten szolva kicsit "utszeli" dolog penzert orakig tancolni a reszeg naszneppel. Lattam nem egy halalra nyuzott forgatott menyasszonyt, aki mar a laban is alig allt, de meg egy ezresert kenytelen volt folytatni... Mi boritekot kertunk naszajandeknak, mert olyan nincs, hogy valaki ures kezzel allit be egy eskuvore vagy vendegsegbe, es akkor mar inkabb adjon annyi penzt, amennyit gondol es szivesen ad, mint vegyen valami gagyi kenyerpiritot...
2011. máj. 24. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!