Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a ruha? (koszorúslány leszek)
Figyelt kérdés
(amelyik rövidebb,[a 2.])
15éves vagyok és én fogom kísérni a vőlegényt:)))
2011. máj. 10. 14:43
31/41 anonim válasza:
165 centihez a második teljesen előnytelen. Olyan lennél benne, mint egy lábnélküli baba, akire nagy a ruha.
Az elsőre sem voksolnék ilyen magassághoz, mint a tiéd. Rövidebb szoknyarész, magassarkú nem kötelező, de azért a balerian stílust is el lehet felejteni. Inkább egy kisebb sarkú, kényelmes, könnyű alkalmi cipőt keress.
Ha ebből a kettőből kell választanod, akkor az első mindenképpen, de ha van rá mód, akkor még nézz szét.
32/41 A kérdező kommentje:
2011. máj. 10. 16:16
33/41 anonim válasza:
A masodikra linkelt cipo tokeletes lesz. :) Egyebkent abbol szerintem a fekete legyen, ha mar ugyis a rovid ruhat valasztod, van benne fekete ov, az harmonizaljon a cipovel.
34/41 anonim válasza:
Cipőből az elsőt semmiképp se, mert teljesen lapos sarokkal nem fog jól állni ez a ruha! A második nagyon jó, ez elegáns, de tuti kényelmes akkor is, ha eddig nem szeretted a magassarkút. Csak arra figyelj, hogy ne fekete vagy fehér, hanem színben a ruhához illő legyen!
35/41 anonim válasza:
Bocsi, az első 16:28-asnak igaza van, a fekete öv elkerülte a figyelmem... szóval, tényleg jó lesz a fekete cipő is!
36/41 A kérdező kommentje:
itt egy rövidebb ruha nem tudom ez hogyan állna:
csak más színben mert tesóm kikötötte,hogy nem vehetek fel pirosat:P
2011. máj. 10. 16:30
38/41 anonim válasza:
Nekem ez utobbi tetszik a leginkabb. :)
39/41 anonim válasza:
Az elsőre szavazok! Gyönyörűűűűű leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!