Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ez a ruha? (koszorúslán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a ruha? (koszorúslány leszek)

Figyelt kérdés

[link]

(amelyik rövidebb,[a 2.])

[link]

15éves vagyok és én fogom kísérni a vőlegényt:)))

2011. máj. 10. 14:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Hat kovezzetek meg, de nekem semelyik nem tetszik. A 2. aranyos, de olyan, mint amit a strandokra vesznek fel, innen sima lenge nyari ruhanak tunik. Az elsonek meg nem tetszik sem a szine, sem a fazonja. Olyan fura es elonytelen a fenek szempontjabol. Ha mar valasztani kene en az elso, hosszura voksolnek, az nagyon gyonyoru, csak ahhoz meg eleg fiatal vagy. Persze a te dontesed, es sok pozitiv valaszt kaptal, csak gondoltam legyen egy "masik oldal" is. :)
2011. máj. 10. 15:06
 22/41 anonim ***** válasza:
Most látom csak,hogy melyikre gondolsz,szerintem is inkább az első!! :
 23/41 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!!

remélem én is,hogy csini leszek:)))

ja és az gáz,hogy ha egy ilyen ruhához nem magassarkút veszek???

mert nem tudok benne normálisan járni+ fáj is benne a lábam

24/41 anonim ***** válasza:
Első.
2011. máj. 10. 15:07
 25/41 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmi cipőt gondoltam hozzá csak szürkében,de lehet feketében se nézne ki rosszul

2011. máj. 10. 15:09
 26/41 anonim ***** válasza:
Első, egyértelmű, az nagyon szép és szerintem jobban is illik koszorúslány ruhának.. a másodikban akár az utcán is sétálgathatsz..
2011. máj. 10. 15:09
 27/41 anonim ***** válasza:
Cipőből szerintem próbálj valami kisebb sarkút keresni akkor, ez amit linkeltél most nekem nem tetszik. Nem muszáj 10 centis cipőben végigmenned, de egy kb. 5 centisben még nem fájdul meg a lábad és menni is könnyű benne.
2011. máj. 10. 15:10
 28/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezt a rucit hogy tudod megvenni amúgy? Érdekelne hasonló:-)
2011. máj. 10. 15:14
 29/41 anonim ***** válasza:

Az első ruha álomszép, mind a kettő arról a képről, de a rövidebb különlegesebb.

A második ruha nekem hétköznapibb, és a színe sem olyan ünnepélyes.

Arra viszont felhívnám a figyelmed, hogy vastagpántos műbőr szandált-cipőt nem illik ilyen ruhához viselni. Ha már műbőr (vagy műanyag) a cipő, akkor vékony, kecses pántos, légies darab legyen, vagy pedig szatén anyagú kell hogy legyen. És szerintem egy picit próbálkozz magasabb sarokkal,a ruha megkívánná.

2011. máj. 10. 15:28
 30/41 anonim ***** válasza:
Szerintem azért próbálj magassarkút venni hozzá... amit linkeltél, az eléggé elrontja a hatását egy ilyen szép ruhának. Nem kell, hogy nagyon magas és tűsarkú legyen, egy 5-6 cm magas és picit szélesebb sarkúhoz könnyen hozzászoksz. Csak gyakorolni kell, minél többet!
2011. máj. 10. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!